Skip to main content

Fuck (026)

20 januari 2017

woensdag 21 mei-2014
Zit u verlegen om een meloen? Dan is hier uw kans. Igor Kolomoisky aka Bennie heeft dat bedragje boven de markt gehangen als beloning voor het afschieten van Oleg Tsarev. Volgens de Joods-Oekraiense oliegarch en eiverse gouverneur van Dnjeprpretovsk is Oleg als pro-federalistische leider namelijk verantwoordelijk voor de dood van een Joodse Kiev-aanhanger bij de veldslag in Odessa aan het begin van deze maand, waarin het bijeengeraapte fascistische (!) zootje van zijn “Dnjepr 1-bataljon” een belangrijk deuntje meespeelde (1).
Kolomoisky rammelde overigens al eerder met de geldbuidel. Hij loofde 10.000 dollar uit voor elke dooie Russiche infiltrant. Dit soort maffe initiatieven brengt je rechtstreeks terug naar de vroegere Amerikaanse cowboyfilms waarin bountyhunters op pad gingen om boeven op te sporen en ze bij een handhaver op de deurmat te leggen. Dead or alive. En Igor's hang naar die good old American values kwam de afgelopen week opnieuw aan de oppervlakte bij het binnenhalen van Hunter Biden in de Oekraiense gasindustrie.
Niet iedereen is gelukkig met “Bennie” Kolomoisky's criminele capriolen. En met name in de Joodse gemeenschap heerst verwarring. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een tappie van een telefoongesprek tussen de heren Noginsky en Epstein. Respectievelijk lobbyist ten behoeve van de Oekraiense export naar Rusland en de Israëlische consul in de omstreden regio. Kwootje. Komt ie:

"Noginsky: Boris Filatov [een zaakwaarnemer van Kolomoisky] klaagde ook over dat bountyverhaal. Feit is gewoon, Epstein, dat Bennie's zaken gewoon Bennie's zaken zijn. Hij kan doen wat hij wil, zelfs als ie gelooft dat hij de teruggekeerde Hitler op aarde is. En dat kan betekenen dat we straks met een tweede Nazi Duitsland opgescheept zitten op een klein stukje Oekraine. Bennie is een multi-miljonair en is daar de baas. En wat er ook gebeurt met andere Joden in de wereld ... Ik denk dat we op de een of andere manier daarvan afstand moeten nemen. Meteen en in het openbaar.
Epstein: Afstand nemen waarvan?
Noginsky: Van Kolomoisky. Van Bennie.
Epstein: En hoe gaan we dat doen?
”

Ze kwamen er niet uit. Kon ook moeilijk. Bennie is namelijk een fanatieke aanhanger en sponsor van een andere Bennie: Netanyahu. En je kan van een Israëlische consul niet verwachten dat ie in de schoenen van zijn eigen premier gaat staan te pissen. Kortom, a fine mess daar in Oekraine. En wie zijn de lul? Exact. Stay tuned.

(1) Voor wat meer gegevens over Kolomoisky dient u even terug te fietsen in deze serie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 januari 2017