Vorwärts (002)

03 april 2017
Hits: 329

dinsdag 18 mei-2010
Nog een gozer die je in de gaten moet houden. Monsieur Dominique Strauss-Kahn. Een haantje dat graag prominent kukelt. Niet alleen baasje van het IMF, maar ook lid van de European Council on Foreign Relations. De tank vol juichende supporters van het Vierde Rijk en een door de familie Bilderberg beheerste aarde, die regelmatig zijn APK-tje krijgt van superspeculant George Soros en zijn rechter bijdehandje prinses Mabel van Oranje-Wipje Smit. De olijke koekhapster (1).
Ook Dominique heeft recentelijk een euro in het zakje gedaan ten faveure van een hechtere en gecentraliseerde EU, nu de euro in een klotenpositie is gemanouvreerd.
Dat die ophanden zijnde move eventueel Griekse toestanden kan opleveren neemt ami Dominique kennelijk even voor lief. Maar Dieu hoort hem brommen. En mocht de boel ook in andere landen uit de klauwen lopen, dan moeten er hardhandige maatregelen worden genomen. Net als buiten de EU.
In dat ledlicht kan het niet toevallig zijn, dat een clubje denkers gisteren in Brussel een rapport naar buiten wurmde dat uitgaat van een grotere rol van de NATO bij het neerslaan van dit soort protesten in de wereld en het binnenvallen bij landen, die een dikke vinger opsteken naar de familie Bilderberg en haar leuke plannetjes. In dat rapport wordt zelfs een opening gehakt naar Moskou. Als de Ruskies willen en voldoen aan de Brusselse voorwaarden dan mogen ze ook meeknuppelen. Over China wordt niet geluld. Laat staan over kutlanden als Brazilië, Iran of Venezuela. Om eens wat te noemen.
Het clubje denkers stond onder leiding van Madeleine Albright. Bill Clinton's voormalige minister van Buitenlandse Zaken, die mede-verantwoordelijk was voor het democratisch platgooien van Servië, het inroepen van de hulp van de zoon van de ouwe Laden bij de strijd tegen Slobo Milosevic en in een later stadium het bewapenen van de Kosovaarse mafia-regering. Madeleine is momenteel directeur van de Council on Foreign Relations, het oudere Amerikaanse neefje van het Europese kind van oom George en Mabel Wipje. En net als ami Strauss-Kahn en oom George lid van de familie Bilderberg. Is het niet een mooie gedachte? Eén wereld, één familie, één bank? Vorwärts. Heil.

1. Zie aflevering 28 van de serie Royalty van gisteren.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017
Aantal keren bekeken: 329

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch