Doggies (012)

zondag 10 oktober-2010
De slag om de gevonden Rottweiler (1) gaat in wezen over de vraag wie is hier het baasje. Wij, zeggen de natte neuzenredders van Rescue Dogs Europe. En ze kregen gelijk van de kadi. Dus die hond moet terug naar RDE en die zorgt dan voor een nieuw adoptiegezinnetje dat hopelijk niet opnieuw zijn knuffel uitbesteedt aan iemand in Middelburg. Maar wat nou als er al zo'n gezinnetje is? Hond in het bakkie zou je zeggen. Niet dus. Kwootje uit de vorige aflevering. Gaat ie:

"Ook de mensen waar de hond nu zit sturen nog een mail naar de RDE om de hond te kunnen adopteren en stellen zich open voor een adoptieprocedure en adoptiebedrag. Weer kiest de RDE toch voor een rechtzaak. In wiens belang wordt er nu gedacht? Naar mijn mening allang niet meer in het belang van de hond, maar wil de RDE zijn gelijk halen ten koste van de hond".

Ging het misschien om een aso-mailtje of zo, vol geblaf en gegrom? Helemaal niet. Leest u maar even mee op deze zondag zonder Wes en Yo, zonder Mark Rukke en zonder Paul de Leeuw. Keurig toch? Snapt u het, snappen wij het. Je zal verdomme een hond vinden.

(1) Zie afgelopen vrijdag.

doggies

  • Hits: 380
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch