Bostonse remmen (004)

01 januari 2014
Hits: 489

vrijdag 31 januari-2014
Volgens voormalig SAS-officier sir Ranulph Twisleton Wykeham Fiennes OBE waren ze al tientallen jaren in gebruik binnen zijn wereldje van geheimsmurfen: gadgets die ervoor konden zorgen dat een auto dingen deed die zeker niet voorkwamen in de planning van de bestuurder. Zoals remmen of de berm ingieren (1). Kan je lacherig over doen. Maar stel je voor dat het waar is. Dan kan je misschien de merkwaardige ongelukken waarmee bijvoorbeeld Di en Do en Maarten van Traa ashes to ashes gingen van een ander verfje voorzien.
Nou het grappige. Bij de bollebozen in Brussel leeft het plan om alle heilige koeien binnen de grenzen van het Vierde Rijk te voorzien van dergelijke gadgets. Om de handhavers in staat te stellen bij de achtervolging van allerlei soorten onverlaten de betrokken vehikels soepeltjes aan de kant van de weg te kunnen manoeuvreren. Niet alleen om die onverlaten bij de vette kraag te kunnen vatten, maar ook om onschuldige burgers te behoeden voor een EHBO-tje of erger.
Nou zit er in nieuwe karretjes al een hele verzameling controlerende apparatuur. Vooral in lease- en huurkoeien en vrachtfietsen. Dus deze kan er nog wel bij. Nog even en je staat gecontroleerd te pissen. Of we ook vooruit gaan. Stay tuned.

(1) Zie deel 1 dd. 13 januari 2013.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 januari 2014
Aantal keren bekeken: 489
Bostonse remmen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch