Pik in het zand

Hits: 346

donderdag 17 maart-2011
Iedereen vroeg zich af wat Sarkozy mankeerde, toen hij vorige week als eerste opriep om Khadaffi te lijf te gaan. Dankzij Saif, de tweede zoon van Khadaffi, hebben de pogingen van de Parijse sayan soleil om het spel op de wagen te trekken wat meer reliëf gekregen. Zoals al eerder vermeld is Saif geen achtergebleven tentbewoner. Hij is een gappie van luitjes als prins Andrew, lord Peter Mandelson en lord Nat Rothschild, heeft hoge kennissen in Wenen, zit snor bij de Israëlische minister Avigdor Lieberman, wipte cq. wipt nog steeds de niet verkeerde, Israëlische actrice Orly Weinerman en steunde het CIA-project, dat voorzag in het stiekem rondvliegen van baarden en ze zo koeieneren dat ze Bush voor Mohammed aanzagen.
Die Saif dus heeft gisteren tijdens een interview voor Euronews behoorlijk naar Sarko uitgehaald. De in Londen afgestudeerde doctor in de economie boerde namelijk dat de huidige Franse president een flinke baal poen uit Libië heeft gekregen om zijn laatste verkiezingscampagne te financieren. Niet zomaar in het handje natuurlijk, maar via allerlei internationale sluipwegen. En hij zei daar de bewijzen van te hebben en niet te schromen om ze in de openbaarheid te smakken als Sarko die poen niet teruggeeft. Want Saif voelt zich zwaar in het kruis getast.
Het Elysée heeft al laten weten dat Saif niet wel in het hoofd is. Maar wij geven hem de benefit of the doubt en zijn best bereid om die bewijzen op te halen uit Tripoli. Desnoods met een helicopter van Hans Hillen. En Sarko? Die zit even met de pik in het zand.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 346

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch