Ein Reich (022)

Zucht. Ze waren eruit. De vuilniswagens reden onderhand de straat al op toen de deelnemers aan de zoveelste Brusselse toplanddag naar huis mochten. Ze hadden met zijn allen besloten om zich in de dialoog te storten met leiders van een stel Noord-Afrikaanse landen teneinde verdere massale exodussen in te tomen. Met zakken poen (in plaats van spiegeltjes en kralen). Bedoeld om nette concentratiekampen in te richten à la Erdoganistan. Daar worden dan de goeien gescheiden van de foute. De foute mogen terugwandelen naar hun thuisland. De goeien gaan door naar nette concentratiekampen in de Europese zuidas om vandaaruit verspreid te worden over de 28 lidstaten. Nou ja, 28. Dat moeten we nog maar afwachten, want in het oosten van Das Reich schijnen nogal wat Gauleiters niks te voelen voor het opnemen van al die vreemde armoedzaaiers. De enige reden waarom dus met name de westelijke landdagloners gematigd blij voor de camera's verschenen was de bewaarde eenheid. Is dat lachen? Dat is lachen. En dan moeten we nog maar zien of de machthebbers in Marokko, Algerije, Tunesië en Libië voor een zak met poen een stukkie land inclusief bewaking willen reserveren voor al die duizenden cq. honderdduizenden cq. meloenen vluchtelingen uit zuidelijker gelegen koloniën. Waarbij het door de NATO vernietigde Libië een extra paracetamolletje zal vergen.

Het was trouwens niet alleen feest in Brussel vanwege het optrekken van dat eensteens muurtje om de vluchtelingenproblematiek het hoofd te bieden. Er was ook overeenstemming over de vraag hoe het nu verder moest met de afhandeling van de MH17-ramp. De Reichsländer gaan nu eensgezind aan Moskou vragen om ten volle mee te werken aan zijn eigen veroordeling. Want de club van ome Jelle had nu zoveel “bewijzen” van Russische betrokkenheid bij de desastreuze gebeurtenis opgeduikeld dat bij wijze van spreken de catering voor Kamp Zeist al geregeld kon worden. Die “bewijzen” zijn zoals u weet voor een niet gering gedeelte bij elkaar geharkt door Eliot Higgins aka Bellingcat. Een door ome Sjors Soros gestiekte Britse amateursherlock, die onlangs nog een bewogen Twitterseance organiseerde tegen de ongelovigen. Zoals de Russische vertegenwoordiging bij de VN, de Russische mediavehikels Sputnik en RT en verder iedereen in de Russische federatie die van mening was, dat Arie Slob nog maar eens moest controleren of oom Jelle terecht Eliot een diploma had uitgereikt. In weerwil van diens povere werkstukjes. Kwootje. Eliot:

“Suck my balls or present evidence we're using fake MH17 evidence. It's but a simple request to the Russian Federation”

Er moet iets zijn met Eliot's ballen, want ook aan allerlei andere twitteraars die in de seance opdoken bleef hij verzoeken om zijn balls te sucken. En met zo'n figuur moeten we de oorlog winnen. Oftewel de Russen naaien. Dat wordt niks. Stay tuned (JP).

Ein Reich

  • Hits: 1010
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch