Skip to main content

Ein Reich (018)

06 december 2017

Het is gek. Maar een heleboel mensen zijn er nog steeds van overtuigd, dat we enorm geprofiteerd hebben van de vorming van het Vierde Rijk. Wie die “we” zijn is niet helemaal duidelijk. In ieder geval niet Jan Boezeroen. Die is er alleen maar op achteruit gegaan, dankzij de aanbidders van de laissez faire, laissez passer gedachte onder aanvoering van Mark Rutte, Jeroen Dijsselbloem, Stef Blok, Eric Wiebes en meer van dat soort klootzakken (1). Een van onze trouwe lezers stuurde ons dit recente statistische plaatje van Eurostat, waarop te zien is hoe de aangesloten landen binnen Das Reich hebben geboerd sinds 2008. Nou, dat geeft de burger moed. Stay tuned.

(1) Als de premier dit woord gebruikt om zijn ongenoegen te uiten, dan zijn wij zo vrij om dat ook te doen.

Beer van der Put
4 more years of yes we scam!
Best jammer dat die Russen die toevallige 33 zetels voor damesfiets3, bij elkaar hebben gehacked, daar hoor je ze niet over...

Zijn ze nieuwzuur vergeten te betalen? Waren nogal los aan het gaan op de niet liegende Ivo, die eigenhandig conclusies in onderzoeksrapporten een vvd-sausje gaf, de boef.
Ach het nrc-pampier heeft schijnbaar ook al niet betaald gekregen: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/12/06/ministerie-manipuleerde-onderzoek-naar-eigen-beleid-a1583948

Hoe zou het dan met de rest van het visieloze beleid van de afgelopen 2 damesfietsen en de bakellendes ervoor hebben gezeten? Draagt de paus een jurk?

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 december 2017