Een legostukje van 9/11 (001)

07 december 2015
Hits: 467

Ons pad gaat af en toe niet over rozen. Maar dat is nog een zak pinda's vergeleken met het lot van collega's elders op deze aardkloot. Vermoord, gemarteld, getreiterd, berufsverbotet en meer van dat soort knusse gezelschapsspelletjes. Aardig voorbeeld in dit verband zijn de perikelen rond Jeffrey Silverman in Georgië (1). Subtieler is de behandeling van de Amerikaanse journalist Daniel Hopsicker, die op zijn site Mad Cow News de afgelopen jaren formidabele artikelen de cyberruimte in heeft gemieterd over de Amerikaanse secret state en de mafia, maar met name in de msm stelselmatig wordt doodgezwegen. Het gevoel dat zo'n behandeling bij je teweeg brengt kennen we uit eigen ervaring. Af en toe wellen vragen als “waar doen we het eigenlijk voor?” en “zullen we er het bijltje maar bij neer smakken?” als moerasgas naar boven (2). Maar dan stuit je weer op iets interessants of word je overmand door een golf van woede. En ga je door. Zo ook Silverman. Zo ook Hopsicker.
Die laatste duwde bijvoorbeeld een paar dagen geleden een lekker stuk de Bühne op over een van de Republikeinse presidentskandidaten: Jeb Bush. Oud-gouverneur van Florida die indertijd verantwoordelijk was voor een nummertje verkiezingsfraude om zijn mallotige broer George de post van directeur van het Witte Gekkenhuis te bezorgen. En er geen been in zag om vriendschap te sluiten met de zwaar naar coke riekende Mexicaanse familie Salinas (3). Is in de USSA geen beletsel om een gooi te doen naar het presidentschap. Haast in tegendeel. Want de Bushes zijn ooit stinkend rijk geworden door hun trading with the enemy (Adolf cs) en Jeb's pappa liet als opperhoofd van de CIA en later als Reagan's back-up zulke smerige sporen achter, dat ie voor een langdurige periode met een stukkie zeep en een overall in Sing Sing had moeten verdwijnen. Maar het liep anders. Hij werd CEO van de USSA.
Hoe staat het wat dat laatste betreft met de kansen van Jeb als van Donald Trump en Hillary in de nabije toekomst gemengd gehakt is gemaakt? Nou best goed eigenlijk. Tenzij hij met de bleke billen bloot moet over de kwestie die Hopsicker een paar dagen geleden opwierp. Jeb heeft namelijk altijd beweerd dat ie direct na het optreden van Osama's Flying Circus op Manhattan zich terugtrok op het Emergency Operations Center om te voorkomen dat het Circus ook in Florida de boel op stelten zou zetten. Want per saldo hadden Mo Atta en een paar andere Saudische artiesten in Jeb's staat leren vliegen. Bij Hoffmann Aviation van de met de CIA en de drugsmafia verbonden meloenair Wally Hilliard en diens Nederlandse zaakwaarnemer Rudi Dekkers. Weliswaar met toestelletjes uit de speelgoedklasse, wat hun kunststukjes op Manhattan uiterst onwaarschijnlijk maakt, maar daar gaat het hier niet om. Het gaat om de aanwezigheid van Jeb op dat emergency center. Hopsicker heeft namelijk twee getuigen opgedoken die beiden zeggen dat Jeb daar helemaal niet was. Hij zat volgens hullie in een C-130 van het Amerikaanse leger die alle files die door allerlei handhavers in Florida was verzameld over Atta cs. en een paar in Florida residerende Saudische contactpersonen had overgevlogen van Sarasota Airport naar Washington. Ten behoeve van de FBI. Later bleek dat die C-130 van zijn vliegroute was afgeweken en de lading had afgeleverd in MacLean, Virginia. Bij de CIA. Verder nog iets van vernomen? Are you fucking crazy? Staatsgeheim.
Kan je denken dat die twee getuigen tot de categorie UFO-believers behoorden. No way. De een was een buitengewoon gewaardeerde integere politiesergeant. De ander was een CIA-piloot die het personeel van de betrokken C-130 onder zijn hoede had tijdens de expeditie. En dus uit de eerste hand wist dat Jeb aan boord was. Oftewel het jachtseizoen is geopend. Hillary en haar e-mails. Jeb en zijn 9/11 files. Kan nog heel gezellig worden.

(1) Zie de serie Stropdassenleed.
(2) Met dank aan Godfried Bomans.
(3) Zie het artikel Mexicocaine met een Hollands sausje op de site van de Morgenster. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 december 2015
Aantal keren bekeken: 467
Een legostukje van 9/11

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch