Een koekje van eigen deeg

29 oktober 2020
Hits: 633

Westerse landen als Frankrijk hebben (sinds de oorlog tegen Afghanistan in de jaren '80 van de vorige eeuw) alles gedaan om het islamofascisme te steunen. Tegen de Sovjet-Unie. En uiteindelijk tegen Syrië, het enige seculiere land van het Midden-Oosten. Zoals het Westen Hitler-Duitsland in stelling bracht tegen 'het bolsjewisme'. In 1920 dreigde de revolutie Duitsland te bereiken. Dat schrikbeeld heeft het kapitaal nooit meer losgelaten. 

De vernietiging van Libië onder Sarkozy, het laatste islamitische alternatief ter linkerzijde en het meest welvarende land van Afrika, heeft zijn repercussies. De Franse assistentie aan Al Quaida in Syrië met honderdduizenden doden zal nooit vergeten worden. En de Franse wapenindustrie die Saoudi Arabië bewapent tegen Jemen etc.
De verliezende islamofascisten,  Tsjetsjenen en wie ook waar ook, kregen asiel in het gastvrije Frankrijk, beroemd als vluchtoord voor politieke vluchtelingen door de eeuwen heen.
Vaak met politieke motieven.

De patriotten die na het neerslaan van hun opstand tegen de Oranjes naar Parijs vluchtten, onder Lodewijk XVI, wisten wat ze deden want ze namen de wijk naar de doodsvijand van de Oranjes sinds jaar en dag. Ze werden gebruikt door de Franse staat tegen Holland, tot ze een deel werden van de revolutionaire beweging en zegevierend terugkeerden naar 'de Bataafse Republiek'.
De Tsjetsjenen etc. werden ontvangen in de meedogenloze strijd tegen Rusland. Proxi-war. Net als in de VS. Denk aan de marathon van Boston.
Frankrijk zit vol islamitische extremisten die de ergste misdaden op hun geweten hebben. Nederland, medeschuldig aan 'de oorlog tegen de islam', natuurlijk ook, als traditioneel asielland en nest voor clandestiene activiteiten bij uitstek.
'Wie zaait zal oogsten' staat geschreven.
Dat is gebeurd en dreigt verder te escaleren in het conflict met de voor zijn overleven vechtende Erdogan. Hij trekt aan poppen.
De opportunistische politiek van West-Europa om het salafisme te gebruiken tegen Rusland, heeft voorspelbare gevolgen. Het is afschuwelijk om te zeggen, maar zo is het.
Mensen worden niet als terroristen geboren. Ze worden tot terroristen gemaakt. Daar hebben Frankrijk en ook Nederland in Atlantisch Navo-verband aan meegedaan. En dat doen ze nog steeds. Dit is 'collateral damage' van dood en verwoesting die WIJ in de islamitische wereld hebben aangericht en nog aanrichten. Pas als er híer koppen gaan rollen zijn de rapen gaar.
Hoe hypocriet.
Krokodillentranen. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
29 oktober 2020
Aantal keren bekeken: 633

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch