Bommetje (004)

26 februari 2017
Hits: 475

maandag 16 maart-2009
Kijk, nou wordt het pas echt interessant. Om een ongecontroleerde geruchtenstroom op voorhand in te dammen klauterde grote smurf Bernard Welten van zijn Olympus aan de Amsterdamse Elandsgracht voor een babbel met de Volksfiets. Job, Herman en hijzelf hadden een hele goeie reden gehad om in het geweer te komen. Het Brusselse prepaid vrouwtje kwam binnen tien minuten met details over de aanslagen in Madrid "die niemand normaliter weet". Verder spelde ze de namen van de zeven MAROKKANEN helemaal correct en wist ze te vertellen dat een busje met drie MAROKKANEN onderweg was om Ikea en een paar andere lichtende voorbeelden van de vooruitgang een luidruchtige behandeling te bezorgen.
Vooral dat "die niemand normaliter weet" prikkelt onze nieuwsgierigheid. Want dat kan betekenen dat het voornoemd prepaid vrouwtje over een link beschikt met de boeven die de Madrileense aanslagen hebben gepleegd. Zegt Bernard dat dat MAROKKANEN waren. Ja, correct. Maar wel MAROKKANEN met een paar comfortabele Spaanse overheidsconnecties. Een constructie die ook in Londen aan de oppervlakte kwam. Om over Manhattan en de recente uitlatingen van de voormalige Turkse Officier van Justitie Gultekin Avcin maar te zwijgen (1).
Dus zeg, Bernard, als je nou toch verder wil snuffelen ga dan ook eens langs bij de organisatie van gladiolenkwekers in ... Brussel. Daar kunnen ze nog veel meer namen van MAROKKANEN tot op de letter nauwkeurig spellen. Gewoon, om een ongecontroleerde geruchtenstroom op voorhand in te dammen. Stay tuned.

(1) Zie "Een bosje Turkse gladiolen" dd. 10 februari 2009. Volgens Avcin zijn alle namen van de leden van de Turkse Gladio-organisatie Ergenekon bekend bij het Brusselse hoofdkwartier van de NATO.

 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 februari 2017
Aantal keren bekeken: 475

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch