Antillen vice versa (022)

25 februari 2017
Hits: 464

vrijdag 4 oktober-2013
Nardy Cramm (1) is niet de enige afgelikte boterham die ome Leo Nipshagen van Chris van Assendelft van Wijck heeft overgenomen. Ook Viviane Verhoeven behoort tot dit o zo selecte gezelschap. En niet toevallig. Net als de andere harpijen sloot Viv zich bij Nipsie aan in de hoop poen te verwerven aan het zakelijk platstalken van haar vroegere levensgezel. Nou heeft de voormalige Vlaamse vamp blijkbaar heel wat slappe was nodig om zich een beetje knappies door het leven te slaan. En bij gebrek aan iets anders trok zij dan ook een spoor van schulden door Jerommekeland voordat zij aan haar stutten trok en neerstreek op Curacao. Een kleine bloemlezing. Komt ie:
een schuld van 65.000 euro bij haar ouders, die daardoor nauwelijks nog genoeg hebben om zich in hun eenvoudige arbeidershuisje staande te houden;
een schuld van 18.000 euro bij juwelier K. in Schilde;
een schuld van 26.000 euro bij een modezaak in Schilde (uitspraak van de kadi);
een schuld van 350.000 euro bij haar ex-partner in de vastgoedzaak en in de koffer;
een schuld van 120.000 euro bij een van de ex-echtgenoten;
een schuld van 200.000 euro bij Chris van Assendelft van Wijck.
Alles bij mekaar ruim zeven ton. Goedensmorgens juffrouw Vivi.
Naar verluidt krijgt de Curacaose overheid binnenkort een officieel verzoek in de gleuf om Viviane uit te leveren aan Belgi├ź. Heeft overigens niets te maken met bovengenoemde schuldenlast, maar is het gevolg van een diepgaand priv├ęgeschil met een andere ex-echtgenoot, een Tellganger. Mocht dat inderdaad gebeuren dan heeft ze de hoofdprijs. Want naast die Zwitserse ex-echtgenoot zullen ook de schuldeisers zonder twijfel even hartelijk op de deur rammen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mede door haar verduisterde inboedel en kunst van Van Assendelft van Wijck. Wordt dus een heftig kluifje voor de nog niet zo lang als bef in de weer zijnde oud-OvJ Tielkemeijer, die Viv terzijde staat. Tenzij ze die zeven ton in de vorm van bolletjes door de douane frummelt. Of ome Leo bij de staart grijpt en hem 7 ton laat balken. Dit wordt een serie om nooit te vergeten. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 21 dd. 1 oktober 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 464
Antillen vice versa

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch