Skip to main content

De terugkeer van El Boeffi (002)

02 april 2017

zaterdag 24 maart-2012
We hoorden u denken. Afgelopen maandag. Toen besteedden wij aandacht aan een artistiek werkje van een Maghrebbische Nederlander uit 010 die 100 meloen via een tutti frutti aan Europese landen plus Dubai had witgewassen. De poen zou volgens een van onze doorleefde geheimschrijvers grotendeels afkomstig zijn uit de ruif van de persoonlijk gebonden budgetten en u dacht dat kan nooit.
Laat nou gisteren een zorgbitch uit Lelystad van de kadi een zeperd van 2,5 jaar staatshotel hebben gekregen vanwege het afromen van 3 meloen aan pgb-poen. En haar vechtgenoot wegens assistentie bij het delict 240 uur opoe over straat helpen of de gemeenteviolen bijhouden.
Kennelijk is/was het heul eenvoudig om een hap uit de pgb-ruif te nemen. Dus als je over een beetje organisatietalent beschikt kan/kon je met enig geduld een veelvoud van 3 meloen bij elkaar hengelen. En dat is dus wat onze met El Boeffi verbonden Maghrebber heeft gedaan en waarom hij nu door de verzamelde Europese smurfemarij wordt gezocht. Wees eerlijk, dat had u niet gedacht. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
De terugkeer van El Boeffi