Norge in de zorgen (003)

01 maart 2017
Hits: 418

zondag 31 juli-2011
Op 24 juni 2007 kreeg de Amerikaanse Mo-bestrijder Pamela Keller een mail van een Noorse fan. Die schreef dat op korte termijn meer dan 50 procent van de inwoners van Oslo regelmatig zijn neus naar Mekka zou keren. Dat kwam volgens hem door een tsunami van immigranten uit allerlei baardlanden en de paringsdrift van deze versgebakken Noren.
Israël stond op het punt om onder de voet te worden gelopen en had dus besloten om de omringende landen om zich heen eens flink van jetje te geven. Daardoor zouden alle Mo's in de wereld uit hun dak gaan en erop los beuken. Dus ook in Noorwegen.
De bevlogen mailschrijver boerde verder dat ie van plan was geweest om te verhuizen naar Engeland, de USSA, Israël of Zuid-Afrika, maar dat ie met de nakende terugkeer van Jezus op aarde daarvan maar had afgezien. Mocht Jezus net te laat komen voor de bus dan had de Noorse fan een noodscenario achter de hand. Hij zou het zwaard opnemen voor de hele Scandinavische bevolking. En dankzij dat zwaard zou er een nieuwe gouden tijd aanbreken voor Noorwegen en een handjevol andere landen. Pamela moest maar niet wanhopen. God zou met haar zijn in de komende tijd.
Door aandacht die deze mail kreeg naar aanleiding van het heldhaftig optreden van de buitengewoon Arische Knight's Templar in Oslo en omgeving plaatste de Ground Zero-vriendin van Bibi Wilders de mail opnieuw op haar site. Maar ze liet één zin weg. En die luidde alsvolgt. Komt ie:

"Wij zijn bezig met het verzamelen en opslaan van wapens, ammunitie, en andere benodigdheden. Want het gaat spoedig gebeuren".

Was de mailschrijver identiek aan de dappere Breiviking of is er inderdaad sprake van een groepje nijvelaars, die vermomd als kruisridders alle volgelingen van Marx en Mo de fjorden in willen drijven? Weten we niet. Pamela wil niks zeggen. Op het oog een appeltje, eitje voor de FBI. Maar dat zal in dit geval wel even anders liggen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017
Aantal keren bekeken: 418
Norge in de zorgen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch