Skip to main content

Ben en Robert (002)

02 april 2017
Hits: 548

dinsdag 10 maart-2009
Nee hoor. Er komt geen officieel befonderzoek naar de betrokkenheid van Robert Noortman (rip) bij de diefstal van die negen schilderijen uit zijn eigen winkel. Zoals we gisteren al riepen, de zaak is verjaard. De leiding van de TEFAF is inmiddels opgelucht van de ijzeren long gehaald. Je moet er toch niet aan denken dat de nationale speursmurfen zouden gaan wroeten in het verleden van een van de founding fathers. En in een steenkoolzwart scenario inderdaad zouden vaststellen dat ie voor 5 meloen een kleine lettertjesfirma heeft genaaid. Affreus. Om nog maar te zwijgen over het aan de praat houden van de open haard met een paneel van Hobbema. Dan kan je de tent wel sluiten.
Die Eckhard Pruy, zijn moeder en die meneer die op de spullen heeft gepast gaan uiteraard wel voor het luik. Zal het voor heling zijn, poging tot chantage, bendevorming, smaad, openbare dronkenschap, wildplassen, het swaffelen tegen een smurf in functie, you name it.
Ordung musz sein. Oh, en wat die Zuidema betreft, die kan ook nog wat verwachten. Van de familie misschien. Of anders van de vrienden van Robert. Want die witte tornado is verantwoordelijk voor de verspreiding van dat shitverhaal via De Telegrof. Nee, zo lang we nog geen fat lady hebben horen zingen, gaat deze blues nog wel even door. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Ben en Robert