Skip to main content

Don Leo op glad ijs (001)

07 mei 2016

Hoeven we verder niet moeilijk over te doen. Leo Geeris is failliet. Al een tijdje en met zijn hele hebben en houden. Voer voor psychologen? Nou meer voor curatoren. In dit jolige geval ene Ruud Dekker, een beroepscurator uit Rosmalen. Q.q. heeft Ruudje indertijd een kerstboompje uit zijn peecee getrokken met daarin alle ballen die Don Leo in de lucht hield om redelijk gevulde passanten te bewegen wat kwartjes in zijn pet te gooien. Dat boompje heette 2SQR en bef Ruud stuitte op zoveel paulianeuze en andere twijfelachtige ballen dat hij even genoodzaakt was tot een time out voor een frietje en pint. Kunnen we ons iets bij voorstellen. Een curator is ook maar een mens.
Bij het aanschouwen van het imposante boompje pikten wij ook eens een bal eruit: L2BH BV. Had niks te maken met een extra large beha, maar stond voor Love To Be Healthy. En wie zat daar ook met wat poen in? Boele Staal. Geen ON-er. Boele was namelijk onderandere hoofdsmurf, senator, commissaris van de koningin en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken. En is nog steeds plv. lid van de SER, lid van de raad van commissarissen van FC Utrecht en voorzitter van de Raad van Commissarissen van ONVZ. Dat laatste vehikel is een zorgverzekeraar en daarmee is misschien verklaard waarom Don Leo's gabber zo deeply loves to be healthy. En uit dien hoofde wat pegels stak in voornoemde gezondheids BV.
In dat verband is onze Boele trouwens al eerder bij ons langs gefietst. Dat was in de uiterst leerzame serie “Masterplan”. Het beoogde het inrichten van een uit de kluiten gewassen spa- en healthcenter in Den Dolder met een aanvliegroute via Soesterberg. Niet van de grond gekomen, maar het plan was veelbelovend. Of die L2BH er iets mee van doen had? Interessante vraag. Zullen we eens voorleggen aan Ruudje Dekker. Komt ie misschien weer eens op gang. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
Don Leo op glad ijs