Shady (033)

vrijdag 26 januari-2007
Wat doe je als je er tot aan je schoenzolen van overtuigd bent dat de ABN/AMRO je in 2002 een loer heeft gedraaid van 132 meloen dollar? Doe je toch geen zaken meer mee?!! Fuck die Rijkman. En die Groenink erbij. Maar dat ligt bij Geert-Jan Dolk, de voormalige little boy wonder van de Rotjeknorse advocatuur kennelijk even anders. Zo had ie in december 2005 een mailwisseling met Stephen M. Studdert. Een Mormoonse hotemetoot die in vroeger dagen
de presidenten Ford en Reagan bijstond in de beslommeringen van de dag en tegenwoordig baasje is van de George Washington Center for Freedom and Understanding. Een Center dat zijn best doet om ons met zijn allen tussen onze oren te metselen hoe Amerika en de Amerikanen in mekaar zitten. Zal niet meevallen tegenwoordig. Hoe dat ook zij, wij beschikken over een van de betrokken mailtjes van Studdert aan onze vriend Dolk. En waar gaat ie over? Poen. Komt ie. In een vertaling uit de losse pols voor de PABO-ers onder ons:

“Mr. G.J.H. Dolk
Legal Counsel voor Severino FDLS.

Geachte heer Dolk,

Wij van het George Washington Center for Freedom and Understanding hebben uw bevestiging ontvangen dat uw cliënt een donatie van 50 miljoen Amerikaanse dollar zal overmaken uit fondsen die zoals wij begrijpen geparkeerd staan bij de ABN/AMRO op naam van uw cliënt.
Wij delen u mede dat wij volledig kennis dragen van het feit, dat deze fondsen vandaag eindelijk zijn vrijgegeven, zodat ze vanaf heden ter beschikking moeten zijn.
Wij zouden het zeer op prijs stellen als uw cliënt het bovengenoemde bedrag op de volgende manier naar onze rekening overmaakt:

Internationale Swift code WFDIUS6DSAM
Routing nummer 121000248
Rekeningnummer 3240499529

Wij spreken onze dankbaarheid uit voor deze genereuze bijdrage en verzekeren u en uw cliënt dat de gift gebruikt zal worden ten behoeve van de doeleinden die het George Washington Center nastreeft.

Hoogachtend,
Stephen M. Studdert
“

Dat is geen pipi de chatte. 50 meloen dollar. Maar wie of wat is Severino FDLS? Een firma, een broederschap, een voetbalclub, een Saoedische prinses? Bestond die rekening inderdaad? Heeft Studdert dat katje diezelfde dag nog ontvangen? Etcetera etcetera. Gaan we eens aan kluiven. Stay tuned.

shady

  • Hits: 391
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch