Skip to main content

Octopussy (422)

zaterdag 10 maart-2012
Eind vorige maand stuurden wij een mail naar Marjan aka Marieke de Hoog met een paar vragen over Rob van de Rhee, haar avontuurlijke levensgezel. Daarbij maakten wij gebruik van het mailadres van Marjan's redelijk in bloei staande PR-bureau op haar woonadres Baarnseweg 50-A. De eerste retour-mail was hom noch kuit. De tweede helemaal hom. Kwootje. Komt ie:

"In het kader van hoor en wederhoor verwijs ik u naar de heer Van de Rhee zelf. Ik volsta met te vermelden dat uw aannames onjuist zijn. Ik zal dan ook verder niet meer antwoorden op uw verzoeken".

Door voor vragen over de zaakjes van haar geliefde te verwijzen naar "de heer Van de Rhee" zelf zou je haast zeggen, dat Marjanneke's zaken streng gescheiden waren van die van Robbedoes. Is niet zo.
Op hetzelfde adres in Bosch en Duin is/was namelijk nog een BV gevestigd. Hoogtij Beheer BV. Dat beheervehikel speelt een voorname rol bij Robert's laatste akkefietje, de ondergang van Uniwall BV in Almere. Tot 21 februari 2011, een paar maanden voor de vlag bij Uniwall definitief werd gestreken was Hoogtij Beheer namelijk de enige aandeelhouder. En wie was enig aandeelhouder en bestuurder van Hoogtij? Ja, bingo, Marjan de Hoog. Zo zie je maar hoe hoog tij in een vloek en een zucht kan veranderen in laag tij. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen