Follow the leaders (002)

donderdag 22 april-2010
We zijn er vandeweek al eerder over gevallen. Over de irritante slaafsheid waarmee onze mainstream jongens en meisjes het nieuws dat ze van allerlei overheden krijgen voorgeschoteld op ons bord schuiven. Een paar dagen geleden fileerden we al het bericht over de dood van Abu Omar a-Baghdadi, die allang dood was, cq. in een Irakese kruipruimte zat cq. niet bestond.
En dan nu weer het slappe geswaffel van Gerard Bouman. Het opperhoofd van de AIVD, die desnoods journalisten laat afluisteren of op de grill laat leggen om aan de weet te komen wie hun bronnen zijn.
Deze supersmurf wist ons deze week te vertellen dat zijn speurneuzenvehikel meer luitjes naar baardlanden gaat sturen om op eigen kracht aan de weet te komen of Captain Caveman van plan is met een 737 de Martinitoren aan flenters te vliegen. Aanleiding was de attack van de ballenbomber van eind vorig jaar. Volgens Gerardje was dat het bewijs voor het groeiende gevaar op islamitisch terrorisme in Nederland.
De ballenbomber! Dat was een valse vlagoperatie Gerard!! Dat weet je toch!! En we hopen toch niet dat je straks ook nog met de oh zo vervaarlijke tietenbombers komt aanzetten om je budget in stand te houden. Dat kan je misschien nog verkopen aan de mainstream, maar niet aan ons. We houden je in de gaten Gerard. Dus pas op wat je zegt.

Follow the leaders

  • Hits: 260
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch