Skip to main content

De Twitter voorbij

zondag 4 mei-2014
Ze leren het nooit. Varkensbaai, gifsigaren, bomaanslagen, economische boycot, propaganda. Het heeft allemaal geen reet uitgehaald. Arm als een luis, maar Cuba is still standing. Ook het laatste kunstje, de Cuban Twitter, staat nu op een achteraffie in de kringloopwinkel (1). Iemand die dagelijks noodgedwongen de Lidl afstruint zal zeggen “nokken met die flauwekul”. Maar in Washington heb je geen Lidl en als die er zou zijn dan zou het gajes van het Witte Verzorgingshuis en de toeleveringsbedrijven daar zeker zijn karretje niet volgooien. Dus wat hebben ze nu weer besloten? Dat Cuba op de lijst blijft staan van landen die het terrorisme op deze wereld financieren.
Gotspe? Een reusachtige GOTSPE ! Wie stiekte bijvoorbeeld de boze baarden in Afghanistan, Tsjetsjenië en voormalig Joegoslavië? Wie steikte de doodseskaders in Latijns-Amerika? Wie stiekte Al Nusra in Libië en nu in Syrië? Wie stiekte de Nazi's in Oekraine? Om eens een paar gezellige voorbeelden te noemen. Maar wat kan je anders als je afhankelijk bent van een bellum perpetuum? Lees tussen de croissantjes door even dit bericht en je weet wat ons in de nabije toekomst te wachten staat. Smakelijk.

(1) Mocht u voor het eerst op deze site komen ga voor Cuban Twitter dan op kousenvoeten naar “Het doel heiligt de middelen” dd. 4 april 2014.

Klik hier om uw reactie toe te voegen