Skip to main content

Proces (002)

26 maart 2017

dinsdag 22 november-2011
Tjongejonge. Wat was OM-beffer Moreno-Ocampo er rap bij om te proberen Saif Khadaffi naar Scheveningen te krijgen. Om de beschermeling van allerlei hoge klootviolen aan de andere kant van het plasje voor jaren zijn bek te kunnen snoeren. Maar wat die topartiest van het Haagse Internationale Strafcircus al lang had moeten en kunnen doen, laat ie na. Smurfen verzoeken over te gaan tot de arrestatie van de heren George W. Bush en Tony Blair. Aangevuld met bijvoorbeeld een zorreguieta als Jan Peter Balkenende. En ze op te sluiten achter de duinen in afwachting van een proces, dat zal draaien rond hun verantwoordelijkheid voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid in Irak. Over Afbaardistan zullen we het hier maar niet hebben.
Ondenkbaar? Dachten ze aan de andere kant van de bol ook. Dus zijn ze op initiatief van de voormalige Maleisische premier Mahathir Mohamad in Kuala Lumpur gisteren op eigen houtje maar begonnen met een tribunaal. George en Tony zijn ook uitgenodigd om hun zegje te doen, maar die zullen het waarschijnlijk wel te druk hebben. En we hoeven ook niet al teveel te verwachten van de mainstream dagvodden en de jongens van de glazen tiet. Die houden Saif in de gaten.
Btw., mocht u de komende tijd ondanks de crisis toch toeristisch willen rondneuzen in Maleisiƫ, bezoek dan ook eens de tentoonstelling die de Perdana Global Peace Foundation in de hoofdstad heeft georganiseerd. Met prachtige beelden van slordig gefragmenteerde lijken, zwaargewonde koters, martelpraktijken etc. Plus de bekende jolige kiekjes uit Abu Ghraib. Mag je niet missen. Kijk in de folder van uw reisorganisatie. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017