De Halbe Doctrine (001)

Hij wordt onze nieuwe minister van Buitenlandse Zaken. Halbe Zijlstra. Heeft ie er een beetje verstand van of hoeft dat niet? Nou, bij Pauw rolde gisteravond over tafel, dat vriend Halbe vroeger veel had gereisd en zelfs een tijdje in Mexico had gewoond. Discover your smile zullen we maar zeggen. Want als dat een pre is om iemand in het Buzapak te hijsen, dan zijn er massa's gegadigden.
Maar laten we niet lullig doen. Als leider van de VVD-fractie in de Landdag bleek hij op een dag besprongen te zijn door het virus van de Realpolitik. Halbe vond ineens dat we in de toekomst wat voorzichtiger moesten zijn met het uitstrooien van de lente in allerlei potentiële wingebieden. Aanleiding was de zeperd die de westerse alliantie opliep bij de steun aan een bij elkaar geveegd zootje Syrisch ongeregeld, inclusief terroristische baardverenigingen. Halbe zag meer in diplomatieke oplossingen en wij voorzagen dat onverwachte verschijnsel direct van het predikaat “de Halbe-doctrine”. Ondermeer terug te vinden in dit artikeltje van 18 april 2015. Het zal ons dus benieuwen of ie het waar kan maken met een premier op de achterbank die hemel en aarde bewoog om het fascistoide Oekraine van een Brusselbrede steun te voorzien. En kijk hier eens wat een gedrocht daar is ontstaan. Dus go for it Halbe. Onze steun heb je. Stay tuned.

De Halbe Doctrine

  • Hits: 845
jacques
In dat aangehaalde artikeltje staat dit :"When German soldiers saw the carnage, even they were reportedly shocked by the brutality of the Ukrainian Nazi collaborators." In Nederland konden de Jodenjagers er ook wat van. Ze ruimden ook de Joden op die met een goj waren getrouwd. Daar hadden nazi's nog geen regeling voor. Dus deze Joden werden weer vrijgelaten. Het schorem is ook nog steeds in Nederland werkzaam, alleen onder de radar.
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch