Skip to main content

De grijze wolf en de 28 geitjes (007)

07 mei 2016

Rutte kan lullen wat ie wil. We zitten wel in een Turkse tang. Vanochtend lazen we dit. Er zijn plotseling alleen nog maar een paar wissewasjes en als die zijn opgelost kunnen alle Turkse onderdanen zonder visum met zijn allen vakantie vieren in Bakkum aan Zee. Dus ook de Koerdische Turken. En als die hier arriveren kunnen ze in Bakkum meteen asiel aanvragen. Hoeven ze niet met de rubberen pont, maar gewoon met Önür Air. De achterblijvers worden door de troepen van Erdogannef uitgemoord. Mogelijk is dat een van die wissewasjes.
Aan het interneren van eigenwijze journalisten komt voor 30 juni een einde. Die zijn dan allemaal geïnterneerd. Nog een wissewasje weggewassen. Verder wordt aan deze kant van de Bosporus hard gewerkt aan een soort snelrecht voor gevallen, waarbij de Turkse sultan ten onrechte beschuldigd wordt van het neuken van veestapels, koters, bowlingballen, knalpotten en andere lustobjecten. Plus aan het instellen van een door feestneus Juncker uit te reiken jaarlijkse prijs voor de meest actieve NSB-ers onder de Holturken, Belturken, Luxturken, Spanturken, Bulturken etcetera. Hik.
De doorvoer van illegaal wapentuig naar de baarden van Al Nusra en andere terreurcluppies in Aleppo en wijde omgeving wordt geïntensiveerd. De olie van ISIS mag niet meer onder de marktprijs in Rotterdam worden opgeslagen en doorverkocht. Er komt een uitgeklede cao voor Syrische werknemers in de illegale ateliers. Als de Turkse getuigen in het Joris-proces zonodig willen getuigen dan kan dat, maar garanties voor de gezondheid van hun familieleden is nog een puntje van aandacht (Franske?). De Turkse troepenmacht in het noorden van Cyprus mag worden uitgebreid. In verband met de Russische agressie. Voorwaarde is wel, dat die troepen een NATO-plakkertje op hun afweergeschut krijgen. Anders gaat Athene weer over zijn zeik. Kortom, er zijn nog wat kleine dingetjes, maar voor 30 juni wordt er wel afgebakken. Anders zet Erdogannef de poort van Westerbörkatep weer open en dat kunnen we even niet hebben. Tang? Echt niet. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
De grijze wolf en de 28 geitjes