Boerenbedrog (006)

zondag 31 oktober-2010
Ja hoor, daar was ie weer. In het Journaal. Umar Farouk Abdulmutallab. De ballenbomber. De Nigeriaanse bankierszoon, die eind vorig jaar door Captain Curry met een flink snuifje PETN achter zijn snikkel op Schiphol in een vliegtuig naar de VS werd geloodst. En naar later bleek al in Jemen, waar zijn kruistocht begon, in het snotje werd gehouden door Amerikaanse snuffeldiensten. Om te kijken met wie Umar contact zocht. Konden ze zijn netwerk in kaart brengen. De IRT-methode all over again. Compleet met videobeelden die u en wij nooit mogen zien. (1)
Waarom rolde Umar weer onze huiskamer binnen? Nou, omdat een of andere Jemenitische snol een paar pakkies met PETN naar een stel synagoges in Chicago en omstreken zou hebben verstuurd. Goddank werden ze tijdig ontdekt. Dankzij een tip van een Saoedische snuffeljurk. Eerst was er nog een kilootje twijfel of het wel PETN was en geen oliebollenstuifmeel. Maar nadat Obomba nationwide had verklaard dat het wel degelijk om explosieve narigheid ging was dat voldoende voor de mainstream om weer eens flink uit te pakken. Inclusief het Journaal. En nou kunnen ze in Jemen en Dubai op hun handdoek gaan staan en roepen dat die pakkies niet bij hullie vandaan komen. Fijn voor je opoe in haar zondagse burka. De tussentijdse verkiezingen komen eraan en Obomba's Demo's staan er kut voor. Dus vort met de Al Qaida-geit. Je hebt nog steeds een hele bunder lieden onder het vrijheidsvaandel die zulke ellende voetstoots geloven en meteen terugkeren in Obomba's corral. Over een maand of zo blijkt het heule verhaal een bladzijde te zijn uit de "Fleurs du mal" van Bibi Wilders, maar dan zitten we al lang voor de verwarmingsunit te wachten op de Sint van Dick Maas cq. Rudolph the rednose vampire van Wes Craven.
Wanneer houdt dit gelul nou eindelijk op? Kunnen we ons eindelijk concentreren op het behoud van de windmolens. Anders kunnen we Don Quichote straks ook nog opdoeken.

(1) Zie de eerdere artikeltjes uit deze serie van januari/februari dit jaar.

Boerenbedrog

  • Hits: 317
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch