Skip to main content

Gas (002)

28 februari 2017

zaterdag 24 augustus-2013
Is Assad gek? Moet wel. Want wie gebruikt nou gifgas precies op het moment waarop een clubje gasfitters van de VN is gearriveerd om even te neuzen in een gevalletje sarin van een paar maanden geleden? En als je toch zo maf bent om gas te gebruiken, waarom sodemieter je die boel dan niet op een concentratie Nusra-baarden in plaats van op een koterrijke wijk van Damascus?
Uiteraard hebben “opstandelingen” en “journalisten” net als in juni weer wat gif van een stoeptegel kunnen krabben en het spul via Turkije naar westerse labaratoria weten te “smokkelen”. En zijn we opnieuw op weg naar de rooie lijn. Geanimeerd door reeksen foto's van dooie Syrische kindjes. Iedereen in shock, waardoor we met zijn allen een Amerikaanse leverantie van clusterbommen aan Saoedi-Arabië ter waarde van 640 meloen dollar bijna hadden gemist.
In welke categorie vallen bij gebruik van deze heerlijkheden de meeste slachtoffers? Juist, bij de koters. En denk nou maar niet dat die geweldig democratisch ingestelde soepjurken die rotzooi voor de lol hebben aangeschaft. Mocht daar ook maar een vleugje lente uitbreken dan versplinteren ze half Ryad om koning Winter weer in het zadel te helpen. Ook dan zal iedereen weer in shock zijn. Een rooie lijn? Ben je gek? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017