Crimineel Utrecht (002)

14 juni 2018
Hits: 2351

Aan belangstellenden geen gebrek. Geen wonder, want wie wil nou niet weten of bij hem zelf of bij de buren een valserik uit Utrecht aan de muur hangt? Of waar je een valserik kan kopen om te scoren bij het jubileum van opa? Hier het vervolg op het hilarische eerste artikel van vandeweek. Crimineel leuk. Stay tuned (JP).

Peter
Geheel in stijl kunnen de echte kunstliefhebbers van valse Modigliani's op 9 juli aanstaande op uitnodiging van F. van Lanschot Bankiers genieten van een hete zomeravond Modigliani.
De Illy koffie is dit keer gratis!

https://www.vanlanschot.nl/inspiratie/evenementen/uitnodiging-zomeravondconcert-bij-la-tertulia-op-9-juli-2018


Paul de W.
Als voormalig griffier van de Rechtbank Utrecht stel ik nu ook ineens ernstige vraagtekens aan de echtheid van de Kunstwerken van Duco Keulen. Nou hebben diverse rechtbankmedewerkers van Rechtbank Utrecht vaak Kunstwerken aangenomen van de heer Keulen als douceurtje bij diverse rechtzaken en vonnissen. Verschillende rechtbankmedewerkers zijn echte Kunst-liefhebbers in hart en nieren en hebben altijd een innige band onderhouden met de heer Keulen tijdens de gezellige bijeenkomsten in Café de Gasterij. Wat zullen die zich beetgenomen voelen...
Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 juni 2018
Aantal keren bekeken: 2351
Crimineel Utrecht

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch