Genaaid (002)

02 april 2017
Hits: 469

dinsdag 17 mei-2011
Zo, Strauss-Kahn, of DSK, zit tijdelijk in de nor in New York, voor de kenners op Rikers Island. Maar hij krijgt een eigen cel, van 3,5 bij 4 meter,
Enkele weken geleden gaf hij een interview aan de Franse krant Libération waarin hij vertelde dat hij drie obstakels heeft in de verkiezingscampagne voor het Franse presidentschap: “geld, vrouwen en jood zijn”. Hij gaf Sarkozy de schuld van een smeercampagne en voegde eraan toe dat er één zaak was die hem kon beletten president te worden. “Een verkrachte vrouw op een parkeerplaats, die een half miljoen euries is beloofd voor haar verzinsel”.
Nou is het IMF niet bepaald Wikileaks, maar er zitten ook hier wel wat losse draadjes in het verhaal. Zoals het kamermeisje dat niet wist dat de gast op de kamer was, Nou heb ik nooit gelogeerd in een kamer die 3000 dollar per nacht kost, maar je mag aannemen dat daar de privacy van de gast bovenaan staat. Anders gezegd, als gewoon personeelslid kom je daar niet binnen als de gast op de kamer is, want de deur krijg je niet open, ook niet met je personeelssleutel.
Qui bono? Sarkozy die een rivaal kwijt is? Hmm, die lijkt so wie so de verkiezingen al verloren te hebben, maar je weet nooit. De VS, die nu een eigen man of vrouw kunnen droppen in het IMF? Zou zo maar kunnen, het IMF voer een ietsje te kritische koers wat Wall street aangaat.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 469

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch