Kijk en vergelijk (001)

28 februari 2017
Hits: 359

maandag 20 december-2010
24 februari 2004. Mel Gibson's film "The Passion of Christ" dondert de Amerikaanse bioscopen binnen. Het blijkt een ruige interpretatie te zijn van Jezus' laatste rondje aan de bright side of life. De oorspronkelijk werktitel van de film luidde overigens "The Passion of Christ, those darn Jews". Maar uit taktische overwegingen sneuvelde het deel achter de komma. Niettemin werd Gibson's geesteskind her en der neergespiesd als antisemitisch. Wie zaait zal oogsten.
26 juli 2006. Acteur en regisseur Mel Gibson wordt redelijk onder de olie door smurfen van de weg gehaald. Vindt ie even niet zo aangenaam. Hij denkt dat de roots van een van de smurfen was te herleiden tot een stal met een ezel en os en hij walmt: "Die kutjoden zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen in de wereld". En zoiets komt je centrale verwarming niet ten goede.
16 december 2010. Actrice Wynona Ryder haalt herinneringen op. Gingen ondermeer over een ontmoeting met Mel, vijftien jaar geleden. Mel flink bezopen. Bezorgde eerst haar homovriend een benauwde sluitspier met een grove homosensuele grap en toen Wynona per ongeluk zei dat ze van joodse bloede was noemde Mel haar een "ovenontwijker". Een nieuwe term voor iemand die de mazzel heeft gehad om aan de holocaust is ontkomen. De Amerikaans/joodse gemeenschap witheet. En opnieuw, zoiets is niet goed voor je centrale verwarming.
Maart 1973. Israëlisch premier Golda Meir heeft Moskou dringend verzocht om de emigratie van joden naar Jeruzalem en omstreken toe te staan. In het Witte Ziekenhuis babbelt president Nixon daarover met zijn steun en toeverlaat Henri Kissinger en die babbel komt op tape. Vorige week kwam de tekst naar buiten. Nee, niet via Wippieleaks, dus niet geredigeerd. Kwootje van oompje Henri:

"De emigratie van joden uit de Sovjet Unie is geen onderwerp voor de Amerikaanse buitenlandse politiek. Ook niet als de Russen hun joden in een gaskamer duwen. Het is hooguit een humanitair probleem".

Iets vernomen van de Amerikaans/Joodse gemeenschap? De ADL of de AIPAC? Niks! Geen reet! Dat heet selectieve verontwaardiging. @#$&*! En dan te bedenken dat Schreibtischmörder Henri een vooraanstaand lid is van Bilderberg en van tijd tot tijd aanschuift bij Bilderbea. It's a fucking shame.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 359
Kijk en vergelijk

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch