Skip to main content

Charitas (006)

29 januari 2018

Je zal zo dood gaan. De Canadese miljardair Barry Sherman en zijn echtgenote Honey hadden een bord in de tuin. Ze wilden hun huis verkopen voor 5,4 meloen. Hoe vreemd is het dus dat op 15 december vorig jaar een makelaar even kwam aanwippen? Helemaal niet. Maar die kreeg wel de beverd van zijn leven. Barry en Honey hadden zich opgehangen. Althans zo leek het en de toegeschoten smurfen waren er als de blauwe kippen bij om het geval als een murder-suicide af te doen. Oftewel, Barry had zijn vrouw om het leven gebracht en was daarna zelf ernaast gaan hangen. Little apple, little egg. Maar privégrutters kwamen niet lang daarna tot een andere conclusie en uiteindelijk gingen de smurfen overstag. Barry en Honey waren professioneel gekeeld door meerdere personen.
Barry was loaded geraakt door het in de markt zetten van “generic drugs”. Medicijnen met dezelfde uitwerking als de oorspronkelijke betermakers, maar dan goedkoper. Zoiets als G'woon bij pindakaas, jam en andere heerlijkheden. De 75-jarige ondernemer en zijn 70-jarige vrouwtje waren overigens niet te beroerd om van tijd tot tijd gulle gaven te doen aan allerlei goeie doelen, met name in Israël. Oh, en niet te vergeten ... aan de Clinton Foundation. Zo schoten zij bijvoorbeeld via Bill & Hill door narigheid getroffen landen als Haiti, Costa Rica en Puerto Rico medicinaal te hulp. Of hun namen ook voorkomen in de helaas wat slordige financiële jaarstukken van de Clinton Foundation is nog een open vraag. En of ze voor het overmaken van donaties de sluis van de tot het strottenhoofd bij de Russische uranium-affaire van de Clintons betrokken Frank Giustra gebruikten evenmin (1). Dat de dood van het echtpaar Sherman het zoveelste gevalletje moord in de Umwelt van Bill & Hill is zullen de Canadese smurfen niet meenemen in hun onderzoek. Ze hebben er nu waarschijnlijk al de pest over in dat een comfortabele zelfmoord tot moord is verheven. Gelukkig zijn er medicijnen voor. Stay tuned (JP).

(1) Zie dit en dit artikeltje.

Jacques
http://www.news.com.au/finance/sherman-murders-billionaire-predicted-his-own-murder-in-2001-book/news-story/36ef986e6cc4f50744dd6f5dcf2cae0a
Klik hier om uw reactie toe te voegen
29 januari 2018