Adel verplicht (029)

25 februari 2017
Hits: 610

dinsdag 22 februari-2005
Nou we toch op roddelniveau bezig zijn. De pas in het huwelijk getreden Alexander Lippens en zijn vrouwtje zouden zich volgens insiders hebben gevestigd op het adres Rue Marconi 125 in Ukkel-Forest, een gemeente uit het Brusselse conglomeraat. Lekker makkelijk voor de heer des huizes, want vestigingen van zijn onderneming CDC United Network zitten in dezelfde straat. Respectievelijk op nummer 40 en 127. Last van files zal hij dus niet hebben.
CDC is zo’n tien jaar geleden van start gegaan en distribueert televisieproducties, waaronder films voor kinderen, en doet sinds zo’n vijf jaar ook marketing en promotie in kranten entijdschriften via dochteronderneming Paperview. Niet op Ukkelse schaal maar wereldwijd.
Wacht even. Rue Marconi 127? Hé, frappant. Want wat lezen we in een ten behoeve van de Dutroux-snuffelaars van Neufchâteau opgesteld proces-verbaal van de Brusselse gendarmerie dd. 15 januari 1997?

“Uit het fiscale dossier van Weinstein blijkt dat hij in 1986 loon ontving van onder andere Video Promotion Sprl., gevestigd aan de Rue Marconi 127 in Ukkel.
Uit het fiscale dossier van Sprl. Video Promotion blijkt dat deze onderneming inderdaad Weinstein in dienst heeft gehad in de periode tussen 1/12/85 en 31/7/86.
Ter herinnering, deze onderneming gaf als reële activiteiten op de import van onbespeelde videocasettes, het produceren, copiëren, dupliceren en transcoderen van films en van tijd tot tijd de verkoop van camera’s en televisietoestellen.
De verantwoordelijken voor die onderneming waren in die tijd de heren Maurice Amaraggi en Joseph Schulman.
Deze onderneming zou financiële banden onderhouden met de BVBA Video Promotion Hollande in Nederland. In de huidige fase van het onderzoek is het voor ons nog onmogelijk de identiteit van de buitenlandse onderneming duidelijker vast te stellen
”.

Tot zover voorlopig. Weinstein, Schulman, Lippens. Alle drie namen die je meteen associeert met de wereld van de echte kindervrienden. We zijn weer helemaal thuis. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 610
Adel verplicht

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch