Dutroux revisited (011)

01 april 2017
Hits: 481

maandag 23 april-2012
Er was vorige week ten zuiden van de Hedwigepolder ineens wel een hele berg eilie in het parlement, maar in wezen stortte de hele meute geachte afgevaardigden zich alleen maar in de contramine omdat er autopsiefoto's werden getoond van Julie Lejeune en Melissa Russo (1). Foto's die voor een deel ook al in 2004 te vinden waren in het periodiek in Brussel verspreide blad "The Sprout", waaraan wij een aparte serie hebben besteed (2).
Verder kwam Laurent Louis, de rechtse rakker die vorige week voor alle ophef zorgde, nog aanzeilen met een lijst van hoge Belgische mieters die zich zouden hebben beziggehouden met koterhopsen. Over welke lijst het gaat en hoe Louis daaraan is gekomen vermeldt de historie tot nu toe niet, maar het zou zomaar de vermaarde verzameling van Yann de Meeƻs kunnen zijn, die wij op 4 december 2001 in volle glorie op deze site etaleerden.
En tenslotte sleurde L.L. ook nog een zootje ouwe koek over de huidige Belgische premier Elio di Rupo het parlementsgebouw binnen. Koek die betrekking had op het consumeren van jongens onder de kritische leeftijd.
En ook dat is op onze site terug te vinden (3).
Nou zullen wij de laatsten zijn die het nut van de actie van L.L. in twijfel trekken, maar echt nieuws was het niet. Des te merkwaardiger was de overhitte reactie van zijn collega's. Stay tuned.

1. Zie aflevering 9 van deze serie dd. 12 april 2012
2. Zie "Dutroux en de Spruit" op onze Followup-site
3. Zie aflevering 86 van de serie "Van Estoril naar Zandvoort" op onze Followup-site

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017
Aantal keren bekeken: 481
Dutroux revisited

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch