Skip to main content

Bye bye Bibi (015)

01 maart 2017

Is Saar Netanyahu een zuipschuit? Volgens voormalige personeelsleden wel. Ze verklaarden onder ede voor de kadi dat de first lady drie flessen bubbels per dag naar binnen sloeg. Er zijn luitjes die daar gezelliger van worden. Zo niet Saar. Ze begon af en toe met borden te gooien als iets haar niet aanstond en ruimde ooit zelfs met een ruk een hele gedekte tafel af na het ronddwarrelen van wat stof. De stafleden kregen vijf minuten de tijd voor een reset. Bibi zat erbij en keek ernaar. De taal die door Saar bij dit soort incidenten werd gebezigd zou je eerder verwachten van een kwaaie bootwerker of van Jan Roos na een aanvaring met haar van Jinek. Saar en Bibi ontkennen overigens de alcoholische beschuldigingen. Maar door de recente verklaringen van hun Hollyweed-gabber Arnon Milchan en de Australische mediagoj James Packer dat ze regelmatig flessen bubbels lieten bezorgen bij huize Netanyahu zit er een flinke zwakke stee in hun verdediging.

Die niet geheel onbaatzuchtige gulle gaven van de twee miljardairs vormen zoals u weet een van de hoekstenen van het justitieel onderzoek naar Bibi's vermeende corruptiekunstjes (1). Is dat al voldoende reden om een Dommetje open te trekken en een sigaartje op te steken, het is niet het enige wat Bibi zorgen baart. Gisteren kwam het lang verwachte eindrapport uit van een parlementaire onderzoekscommissie met betrekking tot de beschamende Gaza-oorlog in 2014. En dat is niet mals. Mocht u trek hebben dan zijn hier wat highlights. Denk om de rondvliegende borden. Stay tuned.

(1) Zo niet dan raden wij u aan eerdere artikeltjes uit deze serie op uw gemakkie door te nemen (klik hieronder.op de label)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017