Bedrijfsblind

Hits: 298

maandag 15 september-2014
Buuf Merkel gisteren stevig uit haar bol. Ze was prominent aanwezig bij een demonstratie in Berlijn. Tegen anti-semitisme dat ook in Duitsland weer openlijk over straat boldert. Kwootje van buuf. Komt ie:

"Het is een monsterlijk schandaal dat mensen in Duitsland tegenswoordig worden geschoffeerd als het duidelijk is dat ze Joods zijn of als ze in het openbaar het optreden van Israël verdedigen. Ik accepteer dat niet. Wij accepteren dat niet”.

Buuf zei verder nog dat het haar pijn deed als jonge Joodse ouders zich openlijk afvragen of ze hun kinderen wel in Duitsland kunnen grootbrengen en oudere mensen zich afvragen of het besluit om te blijven wel goed was geweest. Fijn die pijn, maar heeft niemand van die Joodse gemeenschap in Duitsland zich de laatste tijd afgevraagd waarom buuf Angela zich zo vierkant achter de nazi's in Ukraine heeft geschaard? Nazi's die ook in de periode voor de coup in februari zich al bezig hielden met het treiteren van Joodse Oekrainers en dat in de nabije toekomst zeker niet zullen nalaten. Integendeel. Zo ja, hoe kunnen ze dan samen met haar anti-semitisch door Berlijn hobbelen? Zo nee, hebben ze soms poep in hun door Jahweh gegeven antennes? Of zijn ze net als al Angela en dat ongekozen zootje ongeregeld in Brussel zo gefocust op het kunstmatige baardgevaar, dat ze het reële gevaar van de swastika en de wolfsangel niet zien? Oproep aan alle polletieke pakken, jurken en keppeltjes: pas op! Trek aan de noodrem voor het te laat is. Eén keer is genoeg geweest.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 298

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch