Skip to main content

Bukken (001)

15 augustus 2016

De vliegende pannen zijn terug! Boston all over again. De Canadese Royal Mounties (RCMP) dachten waarschijnlijk wat de Feds kunnen met die broertjes Tsarnaev, kunnen wij ook (1). En wisten twee arme methadondroppies zover te krijgen, dat ze met een paar hoge drukpannen vol explosieve rotzooi op 1 juli 2013 de nationale feestdag in Brits Columbia versteerden. John Nuttall (daar heb je het al) en Amanda Korody werden door een team van in totaal 240 smurfen vijf maanden lang opgewarmd met cadeautjes en voedselpakketten. Tot ze bereid waren hun plannen tot het kapen van een waarschijnlijk gele onderzeeër en het in elkaar frutselen van korte afstand raketten te laten varen en een paar eenvoudige pannetjes op het vuur te zetten.
De droppies werden vorig jaar voor een jury gesleurd en die vond ze schuldig. Normaliter hadden ze levenslang streepjes mogen trekken op een kerkermuur, maar de kadi kreeg kouwe voeten en sprak ze vrij. Ze vond dat Johnnie en Amanda erin waren geluisd door de valse vendelzwaaiers van de RCMP. Of die nu op hun beurt worden vervolgd? Staat op hun vlag een Maple Leaf? Stay tuned.

(1) Zie de helaas wat slordig genummerde serie “Bombs away” op de pagina's van 2013 en 2014, waarin ook ondermeer voormalig CIA-agent Graham Fuller figureert. De Darth Vader van de momenteel wegens het vermeende bereiden van een flinke portie coupdöner in het nieuws zijnde Fethullah Gülen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
15 augustus 2016