Hillen? Om te gillen

Hits: 611

dinsdag 29 april-2014
Gezien gisteravond? Hoe Hans Hillen één op één werd gekockeld? Heeft u wat gemist. De oud-minister van Defensie zou namelijk graag zien dat zijn opvolgster Honneponnetje 1 miljard meer in haar knipje kreeg. Vooral om wat meer JSF-jes te kunnen kopen dan die armzalige 34 die nu op haar verlanglijstje staan. Vooral ook om Vlad Poetin even een ruftje te laten ruiken.
Nou hoeft Vlad voorlopig niet bang te zijn, dat de vliegende smurfen van Honnepon morgen al een Migvrije zone zullen instellen tussen Moermansk en De Krim. Want die doodkist mag dan misschien door de fase van de waterpokken en de roodvonk heen zijn, dat wil niet zeggen dat het verder hosanna gaat. Integendeel. Neem nou het verhaal, dat die potentiële bak roest praktisch onzichtbaar zou zijn voor de Russische radar. O ja? Wat denkt u dan van deze? Lekker hè?
Ja, sorry hoor opoe, maar eigenlijk kunt u morgen beter dood gaan, want Hans en Honnepon willen graag nog een miljardje erbij voor hun nieuwe speeltuin en dan hebben we geen poen meer om u om de twee weken onder de douche te sleuren. Mantelzorg? Kijk, daar vliegt ie ! Oeps, daar vloog ie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 611

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch