Bombs away (015)

16 januari 2017
Hits: 543

dinsdag 28 augustus-2012
Ex-marinier Brandon Raub snorkelt al weer een paar dagen frisse lucht op (1). Volgens een kadi was ie ten onrechte door de Feds in een gekkenhuis geduwd wegens staatsgevaarlijke activiteiten. Die bestonden uit het naar buiten persen van zijn mening over de duistere polletieke praktijken in Washington op zijn website. Plus nog wat songteksten en kaartkunstjes. Ten tijde van zijn kortstondig verblijf in een cuckoo’s nest en daarna dreven via de alternatieve pers mondjesmaat wat meer berichten naar binnen over de paniekerige initiatieven die de Fedsmurfen al enige tijd op dit terrein ontwikkelen. Brandon was niet alleen. Honderden, zo niet duizenden collega’s zouden de afgelopen tijd al onverwacht bezoek hebben gehad van Fedsmurfen, in de jacht op mogelijke losse kanonnen onder de veteranen.
Helemaal onzin is dat niet. Als je mensen jaren en jaren voor de vlag en de economische hegemonie de boesboes in stuurt voor het massaal uitblazen van grote en kleine kaarsen en ze na thuiskomst aan hun lot overlaat, kan je narigheid verwachten. Neem alleen maar het gevalletje dat momenteel speelt in Georgia. Vijf militairen hadden binnen het leger een eigen anarchistische eenheid geformeerd. Deze sombere cabaretgroep had voor 87 duizend dollar explosieve spulletjes en spuiten aangeschaft. Die waren broodnodig voor de geplande overname van Fort Stewart, het plegen van bomaanslagen in Savannah en Washington en het kelen van de huidige president. Maar helaas Bergsche Maas, een van hen zwaaide vorig jaar af en werd daarmee een gevaar voor het uitlekken van de plannen. De overgebleven vier besloten om hun ouwe makker en zijn 17-jarige vriendin te elimineren. Aldus geschiedde. Wel wat slordig, want ze werden in de kraag gevat en staan nu voor de kadi. Niet alleen vanwege het ausradieren van hun medemalloot en diens geliefde, maar ook vanwege hun sinistere plannen.
Uiteraard maakt Washington gebruik van dit soort gebeurtenissen, plant op dit terrein nog wat extra valse vlaggen en wijst vervolgens op de noodzaak om zijn straatarme bevolking op allerlei manieren nog meer af te leggen. Om eventuele aardappeloproeren in de kiem te kunnen smoren.
Vanochtend bereikte ons het angstige bericht, dat het Amsterdamse gemeentebestuur een aanslag van een eenzame wolf niet uitsluit. Het is toch niet waar, hè?

(1) Zie voor Brandon aflevering 2 van "Pussy yam yam"" dd. 22 augustus 2012.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2017
Aantal keren bekeken: 543

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch