Bossche bollen (038)

13 december 2019
Hits: 765

Kattebel van de Bossche roeptoeter naar aanleiding van Bol nummer 37, over een paginagroot gekkieverhaal voor pensionadas, zonder routebeschrijving erbij. Komt ie:

Beste Bol,

Dank voor je bericht. Deze pagina is als advertentie ingeboekt en daarom buiten het zicht van de redactie in de krant verschenen. Meer lezers hebben vraagtekens bij deze pagina geplaatst en ik moet zeggen dat ook ik gezonde argwaan heb bij de integriteit van deze partij. De advertentieafdeling is gevraagd om hier even in te duiken.

Vriendelijke groet, Anke Bardie

Eindredacteur

Nou hebben wij wel zo’n donkerbruin vermoeden wie die advertenties tegenwoordig inkoopt voor de BO. Dat is die meneer uit Uden van wie ons de naam nu even niet te binnen wil schieten die het zusje van de BO, het Stadsblad Den Bosch, dit jaar in de badkuip koud liet worden. De Udenaar had op zijn beurt in 2017 dat Stadsblad weer opgescharreld van de Wegener Groep. Meneer liet er dus geen gras over groeien: in no time was de halve schrijvende redactie van het ding weg en wilde ook niemand meer het krantje bezorgen. Legendarisch was het einde van de enige columnist van het ‘Udens’ Stadsblad omdat de advertentieboer zich liet chanteren door de meer dan donkerbruine boekjesverkoper Perry Pierik.

Laat je dus niet piepelen, Anke. Vertel maar aan die meneer dat hij bij de volgende gelegenheid met naam en toenaam in de krant komp als hij niet zijn biezen bij jullie pakt, en vraag maar aan de gemeente of ze wat meer naar je willen schuiven in ruil voor een ‘schoner’ advertentieblaadje...

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 december 2019
Aantal keren bekeken: 765
Bossche Bollen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch