Bom onder Rutte's MH17 verhaal (006)

12 september 2019
Hits: 1033

Het zwartepieten met 'getuigen', 'daders', radarbeelden die niet zouden bestaan, satellietbeelden die niet werden verstrekt door de VS, dreigt nog voor de aanvang van het 'JIT-proces' op 9 maart 2020, te eindigen met de zwartepiet (vergeef me, maar dit zou ook verboden moeten zijn: kaartspel met zoveel mensenlevens) bij Nederland: Merkel, Trump of Macron, ze waren 'dolblij' met de uitruil van gevangenen tussen Moscou en Kiev. Zo niet Den Haag.
Het is een beetje sip voor Rutte en de JIT-cowboys, maar ze hebben het er zelf naar gemaakt door het Deep State-spel tegen Rusland mee te spelen van MH17. 'En ik, Christophe?' zegt de aan de kant gezette minnares in 'Les Enfants du Paradis'. Niemand was geïnteresseerd in de bezwaren van Den Haag tegen het uitwisselen van de man die op 9 maart 2020 'het verschil had moeten maken': Wladimir Tsemach. Brieven van Westerbeke en '40 Europarlementariërs' (wat een magere oogst van Verhofstad en Van Baalen!) aan Zelensky haalden niets uit. Wat een affront. En zonder dat Londen, Parijs of 'Bonn' protesteerden. Op Trump hadden ze natuurlijk niet gerekend. Die werkt voor de Russen. Leefde John Bolton nog maar.
Van Wladimir Tsemach wordt verteld dat hij weer thuis zit in Ziznje. Z'n dochter was dolgelukkig. 'Hij zal iets voorzichtiger zijn geworden met wie hij' s nachts binnenlaat.' Zo had iedereen een gelukkig avontuur, de zeelieden die door de straat van Kertsj wilden varen, de journalist en de regisseur, behalve de regerende kliek in Den Haag die begint te begrijpen dat de trein weg is. Iedereen is vertrokken. Ooooh.
Tsemach schijnt voor de overdracht door 'de Nederlandse Justitie' (de AIVD?) te zijn verhoord. Of was het gehoord? Dat was de troostprijs die Den Haag kreeg bij het festival waarbij iedereen in de prijzen viel. Een videotape die op 9 maart 2020 zal worden vertoond voor het toegestroomde publiek. Vraag 1: 'Wie drukte op de knop'. Vraag 2: 'Wie gaf de opdracht'. 'Vraag 3: 'Kwam de BUK uit Koersk, ontken het maar niet!' De vraag 'Wist Poetin ervan?' kon niet meer gesteld worden. De Oekrainse justitie maakte er een eind aan op aandringen van Tsemach' s advocaat. Jammer voor Rutte dat Porosjenko weg is. Onder de chocoladekoning was dit nooit gebeurd.
'Het volk krijgt de regering die het verdient' was een afschuwelijke slogan uit mijn jeugd. Dat had toen betrekking op Spanje onder Franco. Ik heb er altijd tegen gevochten en ook nu. Zelfs al lijkt dit land reddeloos verloren. Kom in opstand. We hadden het voorbeeld van de Geuzen en de Patriotten. Kom in opstand. Tegen leugens en spelletjes die te smerig zijn voor woorden en die aardige goudeerlijke mensen moeilijk kunnen geloven. (WK)

Faraday
Gesnaaid van de NRC 11/6/2015:
In het luchtruim boven oost-Oekraïne vond op 16 en 17 juli 2014, de dag dat de MH17 werd neergehaald, een complete luchtoorlog plaats. Oekraïense SU-25 gevechtsvliegtuigen bombardeerden doelen op de grond, zo melden getuigen, en Russische separatisten probeerden de vliegtuigen uit de lucht te halen, eerst met van de schouder afgevuurde luchtdoelraketten, op 17 juli ook met de Boek M1 die veel hoger reikt.
Dit blijkt uit een reconstructie van de ramp met vlucht MH17, waarbij vorig jaar alle 298 inzittenden – onder wie 196 Nederlanders – om het leven kwamen. Even ten zuiden van de rampplek hadden de Russische rebellen een dag eerder de aanval geopend op het plaatsje Marynivka. Doel was het Oekraïense leger klem te zetten tussen het gebied van de separatisten en de Russische grens.
Om de omsingeling te voorkomen, voerde de Oekraïense luchtmacht voortdurend luchtaanvallen uit. Vlak bij de rampplek haalden separatisten op 16 juli twee Oekraïense SU-25’s neer.

Jacques
Hoe achterlijk dit land is laat de laatste kruistocht (2013) van de gristenen Bush, Blair en Balkenende tegen de moslims zien. Miljoenen doden en nog meer vluchtelingen. Huilen ze hier?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
12 september 2019
Aantal keren bekeken: 1033
Bom onder Rutte's MH17 verhaal

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch