Skip to main content

Bom onder Rutte's MH17 verhaal (002)

23 juni 2019

Het uitkiezen van Nederland voor het MH17-gebeuren was uiteraard geen toeval. Ook al ging het om een Maleisisch toestel, het feit dat het in Amsterdam was opgestegen en in meerderheid Nederlanders aan boord bevatte, hield een garantie in van de gevolgde procedure waarin Rusland vanaf dag één in de beklaagdenbank kon worden gezet. Stel je voor dat het om een Belgisch of Duits onderzoek (het ging in feite om een Oekraïns onderzoek dat Nederland overnam. 'Joint', vandaar) was gegaan, de uitkomst ('Rusland heeft het gedaan') was dan niet zo vanzelfsprekend geweest als hier. Nederland, na Israël en Engeland het meest trouwe vehikel van Washington sinds we in 1945 door de VS werden bezet, was de beste keuze denkbaar. In Duitsland of België bestaan de anti-Russische sentimenten als hier ten lande immers niet. Daar zouden massaal vragen worden gesteld als door Max vd Werf, een roepende in de MSM-woestenij. Het volstrekt negeren van welk argument dan ook is alleen in dit land mogelijk.
De rol die ons land 'distributieland' speelt in dit spel illustreert de willoze opstelling van onze regeerders in het Atlantische spel dat gespeeld wordt ten behoeve van Deep State waaraan wij zijn overgeleverd. Van Korea tot Vietnam, van Chili tot Venezuela, Den Haag liep aan de lijband van de oorlogskrachten die de Navo-politiek bepalen. DAAROM werd Nederland uitgekozen voor MH17. Ieder ander land zou een risicofactor hebben betekend voor dit spelletje. Nederland niet. Er is geen land waar de media slaafser, gehoorzamer en corrupter zijn. 'Waar een klein land groot in kan zijn'. Nooit is in Nederland op tv of in de kranten een podium geboden aan de kritische stemmen die hier toch ook bestaan. Het enige dat we horen, het wordt eringeramd tot we gehoorzamen: 'Rusland heeft het gedaan'. Basta.
Standaard in een onderzoek naar een misdaad (en dat is het) dat geloofwaardig wil zijn is dat een onderzoek waaraan een van de mogelijke verdachten (en dat is Oekraïne) deelneemt als onderzoeker en aanklager wordt uitgesloten. Beide zijn door JIT niet gedaan.
Het aantreden in Oekraïne van een nieuwe president, Zelensky, onder onvoorstelbaar moeilijke omstandigheden, die zich afzet tegen zijn misdadige voorganger Poroshenko en zich voorzichtig heeft uitgesproken voor betere relaties met Rusland, zou op termijn meer klaarheid kunnen brengen in de kwalijke rol van de toenmalige regering in Kiev. Zelensky heeft zojuist het corrupte parlement van Poroshenko ontbonden en nieuwe verkiezingen uitgeschreven. Die zullen van groot belang zijn. Niet alleen voor Oekraïne, maar voor de vrede in Europa. Want als de vredeskrachten winnen is dat een slag voor Deep State. En het JIT-team dat er een verlengstuk van is. Een onafhankelijk internationaal onderzoek, dat de versloten gebleven radarbeelden van zowel Rusland als de VS zou kunnen opeisen, is de enige mogelijkheid om klaarheid te brengen in deze onverkwikkelijke zaak. (WK)

Peter Edel
Met Kleintje Muurkrant hoef je Wierd Duk en Joost Niemöller niet meer te lezen.
Ab
En een veroordeelde voorzitter van de stichting MH17 Piet Ploeg
ook VVD

Jacques
De gehele MIVD-operatie Oekraïne is een blunder vanjewelste. Het is een politiek conflict waarbij de burgerij is opgeofferd en heeft niets met strafvervolging te maken. Het is voor Rutte cs. een manier om hun kolossale blunder toe te dekken. De burger is het slachtoffer. Dat Poetin het op een andere manier wil oplossen biedt kansen voor de families van de slachtoffers. Maar tja, daar heeft de rutte Marc geen oren naar. Deze families moeten maar eens gaan nadenken of de VVD wel hun partij is met de frauderende crematorium directeur Keyzer als voorgaande voorzitter.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
23 juni 2019
Bom onder Rutte's MH17 verhaal