Skip to main content

Bol versus Baeten (002)

27 november 2018

Daan Wentholt heet ie. Na carrièretreetjes te hebben bestegen bij RTL, RTV Rijnmond en het dagvod De Telegrof is Daantje tegenswoordig his master's voice aka press officer bij ASR en levelt ie ondermeer met de vanuit het zo langzamerhand beruchte Bosch en Duin opererende Strong Root investeerder Floris van Oranje. Die gearriveerde Daan dus werd gisteren door zijn master Baeten opgedragen commentaar te leveren op het boek dat Willem Bol zondag tijdens een bewogen samenzijn officieel ten doop hield (1). En hij kweet zich voorbeeldig van zijn taak. Daan:

Het boek van de heer Bol lijkt op een uiteenzetting van gebeurtenissen zoals hij die persoonlijk heeft ervaren. Wij constateren dat er voor ons geen reden is om te reageren op de interpretatie door de heer Bol van gebeurtenissen en zijn conflicten met diverse instanties. Er is hierover wat ons betreft de afgelopen jaren al genoeg gezegd in de rechtzaal. De openbare uitspraken die tot dusver zijn gedaan in deze zaak spreken voor zich”.

Koud. Emotieloos. En comfortabel steunend op de uitspraken van een justitieel apparaat dat bij een conflict tussen een gewone burger en een kapitaalkrachtig powerhouse al heel lang de schandalige uitputtingstaktiek die bijvoorbeeld ASR hanteert geen strobreed in de weg legt. Integendeel (2). Leuke baas Daan. Brrr. Stay tuned (JP).

(1) Zie aflevering 1 van gisteren.
(2) Zie de serie “Tussen premies en piraten”.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
27 november 2018
Bol versus Baeten