Skip to main content

Wolfie and the leatherman (001)

26 maart 2017
Hits: 443

woensdag 16 mei-2007
Paul Wolfowitz gaat door roeien en ruiten. Hij wil voor geen prijs van zijn warme stoel af bij de Wereldbank. Volgens een rapport over de affaire rond zijn vriendin Shaha Riza, die dankzij Wolfje zo’n lekker vet kluifje kreeg bij de Foundation for the Future en een extraatje van de Wereldbank, deinsde hij niet terug voor dreigementen.

Quote: “Als ze over mij of Shaha gaan liggen fucken, heb ik voldoende materiaal om hun ook te fucken”.

Nou heeft Wolfje bij het uitdijen van het conflict ondermeer verwezen naar de ethische commissie van de bank onder leiding van Ad Melkert, de voormalige pispaal van Pim Fortuyn. In Wolfje’s perceptie zou Ad geen ethische ongerechtigheden hebben opgemerkt in zijn Shaha-operatie. Maar Ad ging daar dwars tegenin en veegde zijn eigen straatje schoon. Nou mag Kokkie’s Choice inmiddels alweer zijn verhuisd naar een goeie-doelen-afdeling van de Verenigde Naties, dat wil niet zeggen dat Wolfje hem niet op zijn lazer zal geven als de tijd daar is. Waarmee? Kom, kom. We zijn toch niet alle stampij uit 2002 vergeten? Over Adje’s avonturen in de ledersectie van de Haagse vleesindustrie. Hebben we toentertijd heel wat aandacht aan besteed. Niet uit ranzige motieven, maar om het blote feit dat de geplande opvolger van Kok wel eens chantabel zou kunnen zijn en deel zou kunnen uitmaken van Teeven’s List. En chantabiliteit eindigt niet bij onze landsgrenzen. Mocht Wolfowitz eruit gemieterd worden bij de Wereldbank dan is de mogelijkheid niet uitgesloten, dat ie alsnog Melkert gaat fucken. Met Olympische beelden uit het circuit van Madame Olga (2) of hoe ze ook mogen heten. Kortom, het is niet verstandig om achter je leut aan te lopen. Vooral niet als je hoog gezeten bent.

1. Een lijst van chantabele hoogwaardigheidsbekleders die ooit door oud-OvJ Fred Teeven werd samengesteld en waarop ook luitjes voorkwamen die op verkeerde plaatsen hun broek hadden laten zakken.
2. Zie het boeiende artikel “Olga” van 26 augustus 2002.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Wolfie en de leatherman