casino-beurzen

01 januari 2014
Hits: 343

zaterdag 25 januari-2014
Het is wel weer erg opvallend. De laatste maanden poogt de overheid en het bedrijfsleven ons ervan te overtuigen dat alles wel weer goed komt. De crisis heeft haar dieptepunt gehad. Het gaat weer beter hoor je her en der om je heen.
Nou niks daarvan hoor, het moet nog beginnen. Er is werkelijk geen spoortje zichtbaar van ook maar een klein beginnetje van een eventuele "oplossing". HET probleem is natuurlijk de torenhoge schuld die iedereen met zich meetorst. En die schulden worden dagelijks groter, dus hoe kan het nou dat er mensen zijn die zeggen dat het wel weer goed komt?
De afgelopen weken hoorde je vrijwel dagelijks een berichtje over de financiƫle beurzen. Triomfantelijk werd ons medegedeeld dat er weer nieuwe records werden gebroken, sinds de zwarte dagen van 2008. Elke dag worden we geindoctineerd door dit soort cijferfetisjisme.
Maar gisteren en eergisteren bleef het stil. Geen woord over de beurzen in het NOS-journaal of elders. Logisch, want er waren weer eens forse verliezen. En die horen we liever niet, althans dat vertellen "ze" ons liever niet in deze tijd van "positief nieuws", van brood en spelen. Kijk zelf maar eens wat er gisteren gebeurde

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 januari 2014
Aantal keren bekeken: 343

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch