Skip to main content

Het schijthuis (002)

27 maart 2017
Hits: 535

maandag 4 februari-2008
Het is nog steeds zo. Als ze in Bushesmannenland iets engs roepen over Al Qaida, de door de CIA en Tom Hanks zo kundig in het zadel geholpen baardengroep van de Saoedische Captain Caveman, dan zetten ze bij de mainstreamers meteen de echoput open en verschijnt het netjes vertaalde bericht minimaal op hun net (1).
Zo ook vannacht bij de Volksfiets tussen hijgende stukkies over het uitbaggeren van Van der Sloot. Om 2.46 wist het dagvod ons te melden dat een technisch Bin-team op het punt stond een biologisch wapen bij mekaar te broddelen. Onder leiding van Abu Khabab Masri. Een Egyptische evenknie van Simon de Waal's professor Lupardi, maar dan enger. Verrassend, want vriend Khabab was volgens eerdere berichten in 2006 met zijn neus omhoog naast een paar farao's gaan liggen. Maar zo zie je maar, hoe Jezus, Lazarus en god weet wie nog meer van die Bijbelse klanten toch ook bij die baarden voor een kleine trend hebben gezorgd.
Khabab en zijn team zouden volgens de fiets al een chemisch wapen in de voorraadtent hebben liggen, achter de kamelen. En daar komt dus heul binnenkort een biowapen bij en aan een nuclobommetje wordt hard gewerkt. Nee, nog niet klaar, maar ook een baard heeft maar 1 lijf.
Wat moet je met zulke klakkeloos overgenomen prut, die door een soort paparazzi de wereld in wordt geblazen die vele malen gevaarlijker is dan de drijfjagers van prinses Diana en Britney Spears? Eigenlijk niks. Ware het niet, dat die prut deel uitmaakt van een weloverwogen campagne om bij ons de angst erin te houden. En zo onze stilzwijgende instemming af te dwingen voor allerlei offensieve oorlogen en het afbreken van onze privacy ten behoeve van de zakkenvullerselite. Oeps, worden we ineens toch effe misselijk. Even naar de Al Qaida. Houdoe.

1. Volgens taalbollebozen betekent Al Qaida de database en/of het schijthuis. Wij kiezen consequent voor het laatste.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
27 maart 2017
Het schijthuis