Valse vlag (016)

dinsdag 15 februari-2011
Er is een licht pleurisje uitgebroken aan de overkant. Komt dat? Nou, een kadi in New York heeft ene Mohammed Junaid Babar na 2,5 jaar kruipruimte en 2 jaar beperkt buiten hobbelen op vrije voeten gesteld. Rijkelijk vroeg, want Mo had nog zo'n 65 jaar voor de boeg. Onze schijthuisartiest had in Afbaardistan een clubje islamitische hooligans getraind. Onder andere in het bakken van bommetjes.
Een van zijn cursisten was Mohammed Sidique Khan. Een jonge baard die later als ringleider optrad voor het merkwaardige groepje zelfmoordlullo's, dat verantwoordelijk werd gesteld voor het moorddadige vuurwerk in de Londense metro en een bus op 7 juli 2005.
Waarom ze Babar hebben vrijgelaten? Omdat ie volgens de betrokken kadi zo voortreffelijk had samengewerkt met de Amerikaanse snuffel- en veiligheidssmurfen. Zowel voor als na zijn arrestatie door de FBI in april 2004. Wat die voortreffelijke samenwerking heeft opgeleverd mag het orakel van Venlo weten, maar het voorkomen van 7/7 was daar niet bij. Geeft voedsel aan het sterke vermoeden dat het ontsteken van het Londense vuurwerk een valse vlag operatie was. Temeer omdat niet alleen Babar zo voortreffelijk samenwerkte met allerlei smurfenorganisaties, maar ook Abu Hamza, de chef van Sidique Khan. Diens warme banden met de Britse snuffelaars dateerden uit de tijd, dat ie even lekker tekeer ging in Bosniƫ en Kosovo. Aan de zogenaamde goeie kant.
Ook Abu belandde uiteindelijk in de petoet wegens explosieve activiteiten. Hoe lang hij nog heeft te gaan is duister. Maar als Mo aan zijn stutten mag trekken, mag Abu dat ook, zou je zeggen. Gelijke baarden, gelijke kappen.

Valse vlag

  • Hits: 430
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch