Bilderbilly (002)

26 maart 2017
Hits: 523

maandag 11 februari-2013
Wat haalt zo'n man in zijn hoofd? De Italiaanse bef Alfonso Luigi Marra heeft de procureur generaal in Rome met klem verzocht om een onderzoek in te stellen naar de geheime strapatsen van de Bilderberg groep. Dit naar aanleiding van de openbaring van de Romeinse hooggebefhof-nestor Ferdinando Imposimato van eind januari, waarin hij de door onze voormalige verzetvierder Benno zur L.B. in het leven geramde organisatie beschuldigde van actieve deelname aan de destabilisering van Italiƫ in de jaren zeventig en tachtig (1). Verder zou meneer Marra graag willen weten of er een direct verband bestaat tussen de deelname van Mario Monti aan de Bilderseance van juni 2011 in Sankt Moritz en het bedisselen van een zakenkabinet onder zijn leiding in november van datzelfde jaar.
Voordat zo'n onderzoek eventueel op gang wordt getrokken moet er nog heel wat water door de Tiber. Maar stel je voor dat het echt gebeurt, dan kunnen onze net gezalfde koning Billy en zijn maximale koningin van het minikrediet hun borst nat maken (2). Op zich kunnen ze er niks aan doen als mocht blijken dat de club van hun vorstelijke voorgangers indertijd aan het klooien is geweest met P2, de CIA en de zogenaamde Rode Brigades. Maar is het daarbij gebleven? We mogen met een gerust hart aannemen van niet. Grootverdieners deinzen nergens voor terug. Oorlogen? Geen probleem. Nu niet. Straks niet. Vooral als het gaat om basisbehoeften. Energie, voedsel, water.
We hebben het al eerder geboerd: het is geen toeval dat Billy boekjes heeft gelezen over water en sanitair. Misschien wel de belangrijkste commodity van de nabije toekomst. En wat is het dan heerlijk als je met de Bilderbonzen mee kan lullen en mee kan investeren. Gelul in de ruimte? Doe eerst een muts op en lees dan bijvoorbeeld dit eens. We hebben het hier al eens gehad over de mogelijke komst van de Agri-dollar (3). Maar wat dacht u van de Aqua-dollar? Ons koningshuis ceremonieel? Yeah. Sure. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 dd. 31 januari 2013.
(2) Gaan we er voor het gemak vanuit dat Billy ook in dit verband opoe Oranje zal opvolgen.
(3) Zie onze bescheiden bijdrage daarover op 23 januari 2013.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 523

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch