Biden

07 mei 2020
Hits: 891

Hoe het zal gebeuren weet ik niet, maar ik voel 'aan mijn water' dat Joe Biden in november niet de uitdager van Donald Trump wordt. Het zijn zijn onsamenhangend optreden, de onzin die hij uitkraamt die hem in een rechtstreeks debat met Trump zal opbreken en de zich steeds verder uitbreidende schandalen met vrouwen die hem achtervolgen, die het onmogelijk maken dat hij het wordt.
Er kan altijd iedereen 'iets overkomen', zodat iemand anders zal worden aangewezen. De Democratische conventie in juli is nog ver weg. Gouverneur Cuomo van New York werd al als alternatief aangedragen. Michelle Obama wil niet Biden's vice worden volgens haar man, maar wel presidentskandidaat? En natuurlijk Hillary Clinton, het duveltje uit een doosje.
Het establishment vertrouwt Trump niet, ook al is hij nu omringd door warmongers en vertegenwoordigers van de wapenindustrie. Hij kan een andere koers inslaan. Hij is onberekenbaar. Hij is financieel onafhankelijk. Dat waren geen van zijn voorgangers, of ze nu bij de Democraten of de Republikeinen hoorden, ooit. Hij is ook de eerste populist sinds Reagan, gevoelig voor wat het volk wil. En wat het niet wil: oorlogen. Trump wil aardig gevonden worden. Want hij is een ongelofelijke ijdeltuit.
De polls zeggen: kijk naar andere opties dan Biden. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2020
Aantal keren bekeken: 891

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch