Skip to main content

Octopussy (425)

05 januari 2017

donderdag 15 maart-2012
Noomen est omen. En dat geldt zeker voor Hans. Het was namelijk geen toeval dat het door Robbie van de Rhee in de berm gemanouvreerde Tommy Telecom indertijd door de slurf van Elephant Talk eruit werd gesnorkeld (1). Zoals we al eerder vermeldden was vriend Noomen daar hotemetoot op de afdeling sales en marketing na zijn downfall bij Terra Vitalis. En kreeg na de overname van Tommy dus ook de klantenlijsten van drie grote loterijen in zijn schoot geworpen: de Postcodeloterij, de BankGiro Loterij en de Sponsor Bingo Loterij.
Nou was het bij de Postcode Loterij meer een kwestie van updaten, want tussen 2005 en 2009 had ie binnen die outfit een goeie gabber zitten: directeur Harold Zwaal. Een voormalige baasje van SBS, die zich op de Miljonair Fair nog wel eens te buiten ging aan het heftig aflebberen van dames die zijn dochters konden wezen.
En Hans had/heeft nog een interessante kennis in het Nederlandse gokwezen. Dat is Annette van Keulen. Een topmarketeer die tussen andere bedrijven door ook haar kunsten heeft vertoond bij Holland Casino (1998 - 2002), de Nationale Postcode Loterij (2007) en de Nederlandse Staatsloterij (april 2009 - december 2010 en vanaf januari 2012). Tot die andere bedrijven had ook zomaar Terra Vitalis kunnen behoren. Ze werd door Hansje namelijk heftig aangeprezen bij de top van de groenzoeteronderneming, maar die zag haar niet zitten.
Het zegt misschien allemaal niks, maar in de context van dit vermeende gerotzooi bij de Staatsloterij zijn dit wel degelijk interessante connecties. Stay tuned.

(1) Zie "Verliezen doe je bij de Postcodeloterij" dd. 8 oktober 2010

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 januari 2017