Lijden

Hits: 400

vrijdag 8 maart-2013
Eeuwige jeugd en een American Express Centurion Card, wat kan een mens nog meer wensen?
Die centurion card kunnen we wel vergeten. Om te voldoen aan het verlangen naar eeuwige jeugd en schoonheid moet er (helaas) wel geleden worden; afzien dus meneer, mevrouw. De virtuele editie van de Telegrom komt vanmorgen met het artikeltje “vuur tegen gezichtsrimpels”. Uiteraard is het iets uit de Chinese Volksrepubliek, daar heeft men een vol arsenaal van die echte volkswijsheden. Wijsheden die bij ons al lang zijn vervangen door het slikken van pillen en het smeren van zalf, dan wel de wijsheden van Paulus Witteman of DWDD. Het soort dat wel een dag lang meegaat.
Nee, je gezicht in de fik zou zomaar kunnen helpen tegen rimpels. Al uitgeprobeerd? Eh, vergeet niet om een beschermend iets over je gezicht te leggen, anders krijg je blaren.
Trouwens, over dat slikken van pillen gesproken. In plaats van de blauwe pillen voor de mannelijke soort zijn er, althans in de Chinese volkswijsheid meer “natuurlijke” middelen om bepaalde spieren stevig te maken. Voor zover ons bekend wordt het hier nog niet aangeboden in sportscholen, maar wellicht is het wel heel geheim. Wij hebben niks met geheimen, vandaar hier een instructiefillumpje als smaakmaker.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 400

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch