Boerenbedrog (007)

maandag 1 november-2010
Asteblaft. Die Jemenitische troela die was gearresteerd omdat ze pakkies met PETN had verstuurd naar een paar synagoges in Chicago is alweer vrijgelaten. Waarom ze achter het gaas werd gemieterd? Nou op die pakkies stond haar telefoonnummer!!!!!
Is dat effies een terroriste. Inmiddels zoeken ze nu naar een andere mevrouw en wringen ze zich in Washington in duizend paperclips om het verhaal nog een beetje geloofwaardig te houden voor de tussentijdse verkiezingen. Er is namelijk ook al een litertje verwarring ontstaan over het vliegtuig waarmee die pakkies Jemen zouden hebben verlaten. Het oorspronkelijke verhaal was met een UPS-kist, maar dat kon niet, dus hebben ze er vliegensvlug maar een passagiersvliegtuig van gemaakt. Welke maatschappij? Uhmmmmm. Zoeken we op.
Oh en dan nog die PETN. Geen hond of gadget kon die rotzooi ontdekken. Althans, volgens alle mainstreamberichten. Volgens experts geen ruk van waar. Bovendien valt het in zuivere vorm als een schicht uitelkaar. Dus moet het verbonden worden met een ander stoffie om heel te blijven. Oliebollenstuifmeel bijvoorbeeld. Komt nog bij dat het tot ontploffing moet worden gebracht met een ander explosiefje. Wat nou niet te ontdekken?
Wanneer houdt dit gelul nou eindelijk op? Kunnen we ons concentreren op het behoud van onze overzeese gebiedsdelen. Anders moeten we straks aan Chavez vragen of we mogen chillen op Bon Bini Beach.

Boerenbedrog

  • Hits: 330
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch