Skip to main content

Letselschade (025)

28 februari 2017

donderdag 4 april-2013
En dat is één. Op de Belgische begraafplaats voor failliete ondernemingen is een paar dagen geleden de kuil voor de Waegener Group definitief dichtgegooid. Er wordt zowel in België als in Nederland en de USSA stevig gerouwd. Zo kon Hendrik van den Hombergh bijvoorbeeld gedag zeggen naar 7,4 meloen euro. En wat te denken van de Amerikanski's Jay Bloom en Dean Kehler, allebei hotemetoten bij het Newyorkse Trimaran Capital Partners. Een nageboorte van de ook in België beruchte junkbondfirma Drexel, Burnham, Lambert die in onze annalen een plekje vond in de artikelen over de in uranium, wapens en andere snuisterijen handelende Hassan Zubaidi (1). Jay en Dean zijn niet alleen in het bezit van 8,25 procent van het waardeloze pakket Waegeneraandelen. Ze hadden ook nog 4 meloen euro uitgeleend aan het vehikel van Woutje van Loon en Levi Dewaegenaere. Samen met het voormalige ABN-AMRO koppel Pieter Taselaar en Thijs Hovers van het oh zo voor de wind zeilende Amerikaanse hedgefonds Lucerne Capital Management. Kan je jezelf portretteren als the best small hedgefund you've never heard of, Waegener Group was een volwassen zeperd en zal bijvoorbeeld in Newport, de woonplaats van Pieter Taselaar en zijn Nina Stengel, niet met applaus zijn ontvangen (2). In mei volgt als alles goed gaat de laatste zucht van Waegener Research & Development. Waar kale hebzucht al niet toe kan leiden. Stay tuned.

(1) Vriend Hassan werd indertijd in België gehoord door een rogatoire commissie in de Ecoovie-affaire en was aan deze kant van de grens betrokken bij onderhandelingen over de leverantie van verrijkt uranium aan Iran. Onze revelaties daarover vielen op rotsige bodem.
(2) Meet and greet de kleurrijke vogels uit Pieter en Nina's habitat. De twee tortels staan er zelf ook bij. Even scrollen please.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017