De bomen en het bos (004)

donderdag 3 november-2005
Maken we niet veel mee. We kregen van MPC in Hilversum keurig antwoord op onze e-mail van 25 oktober jl. (zie vorige aflevering). Alleen niet van Jaap Wolters, de grote baas himself, maar van een trapje daaronder. Directeur Jan Hoekstra. Leest u even knus mee?

"Robinia heeft in het verleden inderdaad het aandelenfonds MPC €-Methodik (deelfonds van MPC Competence SICAV) verkocht. Dit product is in het verleden uit de markt gehaald. Vervolgens is een soortgelijk product op de markt gebracht: MPC Competence Europa Methodik AMI. De administratieve verwerking van dit product loopt niet meer via Luxemburg maar via NV Algemeen Nederlandse Trustkantoor ANT (ANT-Trust) in Amsterdam. Alle oorspronkelijke investeerders hebben geruime tijd geleden de gelegenheid gekregen om ook in te stappen in dit nieuwe product. Meer informatie over MPC Competence Europa Methodik AMI vindt u op onze website: www.mpccapital.nl. Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,

Jan Hoekstra
"

Nou Janus, wij zijn inderdaad voldoende geïnformeerd. Waarvoor onze innige dank. Maar waren alle oorspronkelijk deelnemers dat ook?
Wij dus even de boer op. En wat zei die? Dat de inmiddels in een faillissementsmoeras geraakte Ties de Vries wel had beloofd dat hij de hele Luxemburgse papierwinkel zou afhandelen en dat de investeerders hun inleg zouden terugkrijgen. Maar allebei mooi noppes. Geen uitnodiging om via ANT-trust je poen te laten groeien en bloeien en geen teruggave van de inleg bij MPC-Luxemburg.
Dat is dus een dead heat. Maar we hechten altijd onvoorwaardelijk aan de info van de mensen die onze assistentie inroepen. Dus MPC-Hilversum, hou de inbox in de gaten. En stay tuned.

De bomen en het bos

  • Hits: 403
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch